#1 Anna

SCHEMA

VECKA 15
Mån16:00-17:00
Tis09:00-10:00
Ons15:00-16:30
Tor12:00-13:30
Fre09:00-10:00
Lör
Sön14:00-16:00
Lyssna på Annas presentation

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv annas som meddelande.

Tjänster:
Medium-tar kontakt med andra sidan, medial vägledare, djurkommunikation, ger änglahealing, kommunicerar med änglar, hjälper dig med hälsa och livsfrågor.


Verktyg:

Tarotkort, Orakelkort, Änglakort, Djurkort, healing samt intuitiv medial vägledning.

Presentation:
Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft.
Varm kram från mig Anna

Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser
Medium utbildning i flera steg under många år. Berith Lidberg Mediala utvecklingskurser – Maria S Medial kurs – Pehr Trollsveden Friskvård och andlighet – Anna S Runor – Berith L Husrensning – Berith L Mediala cirklar m.m

Egna studier:
Är under ständig utveckling inom det mediala och andliga. Läser om personlig utveckling, medial utveckling, kropp och själ, fysisk träning. Skriver också om detta.

Övriga utbildningar:
Personal Chef Vård och omsorg Psykiatri, akutsjukvård och omsorg. Hälsa och träning Utvecklingsteams- utbildningar inom träning, coach, instruktör, Film – skådespelarbakgrund – teater utbildning, regiassistent.

Tre goda egenskaper:
Hjälpsam, ärlig och empatisk.