#15 Lena

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån17:00-19:00
Tis
Ons17:00-19:00
Tor
Fre
Lör
Sön10:00-14:00
17:00-19:00
Ändringar kan förekomma!

Lyssna på Lenas presentation

Tjänster:
Jag är certifierat medium och tar kontakt med andra sidan, ger medial vägledning, ger coachande samtal. Jag skickar också reikihealing på distans.

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv lena som meddelande.

Verktyg:
Jag använder mig av tarotkort, orakelkort, pendel, mina guider för kontakt med andra sidan, reikihealing.

Presentation:
Jag har varit medial sedan barnsben och har sett och hört andevärlden lika tydligt som jag ser och hör levande människor. Andevärlden känner jag av mycket i form av ljud, lukt, känslor och varsel. Jag är certifierat medium och arbetar enligt den spiritualistiska läran, vilket kortfattat betyder att jag vill att du ska känna igen den jag har med mig från andra sidan, innan jag lämnar ett budskap till dig. Detta för att du ska förstå budskapet på ett bättre sätt. Andevärlden jobbar med alla mina sinnen för att du ska få så tydliga bevis som möjligt, som du kan känna igen.
Jag arbetar också med medial vägledning i frågor som rör dig som person och har då till min hjälp tarotkort, orakelkort och pendel. Detta för att kunna ge dig så bra och tydliga svar som möjligt på dina frågor.
Har du besvär med tex oro, stress, ångest skickar jag gärna reikihealing till dig på distans, så du kan komma ned i lugn igen.
Har du behov av ett ”bollplank” för dina frågor eller funderingar, finns jag till för dig.
Låter min beskrivning här, som något för dig är du väldigt välkommen att ringa mitt nummer. Då jobbar vi tillsammans med dina frågeställningar. Välkommen!

Certifierade utbidningar/diplomerade kurser:
Är Certifierat medium
Utbildad Reikimaster
Utbildad i tarotkort

Egna studier:
Jag har studerat motiverande samtal MI, vilket jag känner är en styrka i denna tjänst.
Jag brinner för kontakten med andra människor, att kunna hjälpa dem på olika sätt och att få kontakt med sina saknade anhöriga. Kanske kunna ge tröst, pepp och inspiration med de budskap som kommer från andra sidan. Jag brinner också för reikihealingen. Den kan verkligen göra underverk!!
Deltar på utbildningshelg i Smedjebacken varje år för att stretcha mig ytterligare i mitt mediumskap. Tränar där med andra medium. Deltar också i medial utvecklingscirkel för att få regelbunden träning och även hjälpa andra att utveckla sin medialitet. Deltar vid reikidagar och tarotdagar. Går mediumutbildningar när jag känner mig dragen dit. Har planer på att lära mig djurkommunikation och handläsning också framöver.

Tre goda egenskaper:
Omtänksam
Hjälpsam
Social