#16 Mia

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån11:00-13:0018:00-22:00
Tis11:00-13:0018:00-22:00
Ons11:00-13:00
Tor
Fre
Lör17:00-22:0017:00-22:00
Sön18:00-22:00
Ändringar kan förekomma!

Lyssna på Mias presentation

Tjänster:
Intuitiv medial/andliga samtal, Medium, Tarot, Drömtolkning, Psykometri

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 16mia som meddelande.

Presentation:
Jag har varit öppen och medial sen barndomen men började inte medvetet jobba med detta förrän -06. Har jobbat med tarot, healing, vägledning, meditationsgrupper cirkelverksamhet till och från sedan dess. 2018 tog jag beslutet att ta ett avgörande steg och jobbar sedan dess även som medium. Allt finns där ute eller kanske rättare sagt, här inom oss själva. När vi blir medvetna om det så kan vi också välja att låta det bli en del av vårt liv. Att de finns flera dimensioner och verkligheter vi kan integrera med medvetet för vårt eget välmående och vår utveckling. Att hjälpa varandra med energihöjning känns otroligt viktigt i denna tid vi nu lever i. Jag har haft många andliga upplevelser som tex utanför kroppen, sanndrömmar, varsel, inre vetande, kommunikation med entiteter i andra dimensioner och jobbar idag nära mitt andliga team. Tack vare min egen resa genom livet har jag tillförskaffat mig mycket livserfarenhet och upplevelser, förståelser för livsmönster och spirituella upplevelser som pågår och påverkar oss i våra liv. Jag står med båda fötterna på jorden har ett öppet sinne Redo att se dig, möta dig och vägleda dig på din livs resa.

Diplomerade/certifierade utbildningar:
Reiki grad 1 -99 grad 2- 04. Reiki master Kristin Rundkvist
Medium utbildning: Mars 2018 avslutade jag en tvåårig utbildning i intuition och mentalt mediumskap vid Creative Experiense Terry Evans med Ingela Collin som lärare.

Övriga utbildningar:
(utbildning/kurs+lärare)
Andlig & personlig utveckling Jane lyzell
Retreat Terry Evans
Flertalet andliga cirklar genom åren. Olika prova på cirklar, tarot kurser mm
Har idag egen firma och jobbar med privat sittningar, samtal och cirkelverksamhet inom personlig utveckling och medialitet, meditation, inga telefonkonsultationer.

Egna studier:
Djur och natur ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Idag driver min man ett Hunddagis/Pensionat där jag tillbringar mycket av min tid. Närheten till djur är ett måste för mig. Har kennel sen många år tillbaka. Tidigare har jag haft en mindre ridskoleverksamhet. Har för egen del deltagit i yogaklass, stresshanteringskurser, mindfulness grupper. Sommarveckan oss Terry Evans 2017 var avgörande för mitt nästa steg att acceptera mitt mediumskap och mitt kall fullt ut.
Jag har haft förmånen, inte någon slump att träffat flera kloka *lärare*genom livet (även flera mindre kloka men kanske de största lärarna) terapeuter, sjukgymnaster, yogalärare, medium, närings terapeuter, medmänniskor, listan kan göras lång. Jag har varit intresserad av mig själv, nyfiket och ivrigt jobbat med mitt eget inre helande för att kunna hjälpa andra hitta sin väg och tillit till sig själv och livet. En process som pågår livet ut tänker jag, ett ständigt växande och utvecklande där vi mår gott av att låta energin flöda och inte fastna i stagnation.

Tre goda egenskaper:
Tacksam
Medmänsklig
Generös