#25 Sarah

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån
Tis10:00-12:0010:00-12:00
Ons10:00-12:0010:00-12:00
Tor10:00-12:0010:00-12:00
Fre10:00-12:0010:00-12:00
Lör
Sön
Ändringar kan förekomma!

Lyssna på Sarahs presentation

Tjänster:

Intuitiv medial vägledning inom alla livsområden, Läkande samtal, Coachande samtal, Siar i tid, Specialiserad inom själsliga relationer samt frågor som rör livssyfte och individens inneboende potential.

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 25sarah som meddelande.

Verktyg:

Tarot, kanalisering, intuition, Osho tarot, orakelkort och pendel

Presentation:

Andligheten har alltid funnits med mig. Jag har växt upp med en medial mamma i en kontrastrik miljö som erbjudit många möjligheter till utveckling. 

Jag har alltid varit väldigt nyfiken på det stora existentiella frågorna ”Var fanns jag innan jag inkarnerade på jorden?”, ”Vad är meningen med det här livet och vart ska jag när jag är klar?” och har, så länge jag kan minnas, sökt svar på detta i studier av astrologi, esoterisk astrologi, esoterisk psykologi, numerologi, filosofi, mystik och alkemi. Jag har läst allt jag kommit över vad det gäller andlighet, mediumskap, själsliga relationer, energier, kristaller, medvetande, human design, de andliga lagarna o.s.v.. Jag har analyserat, fascinerats, förtjusats och ifrågasatt. Prövat och omprövat. Förkastat och omfamnat. För att tillslut landa i en övertygelse som jag känner mig bekväm i.

I min värld finns det inget finare än när vi människor hjälper varandra. När jag får förtroendet att vägleda gör jag det intuitivt med hjälp av pendel och tarot. Jag är medial sen barn och tar emot information från änglar och guider via klarvetande, klarseende eller klarkännande.

Jag arbetar med vägledning inom alla livsområden och har valt att specialisera mig inom själsliga relationer samt frågor som rör livssyfte och individens inneboende potential. Jag siar även i tid för att du ska kunna känna dig förberedd genom livet och finna lugn och trygghet i nuet.

När du ringer mig vill jag att du ska veta att jag jobbar under tystnadsplikt och att det du väljer att dela i våra samtal stannar mellan oss.

Varmt välkommen med dina frågor och funderingar.

Stor kram, 

Sarah

Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m:

Dipomerad Livscoach
Diplomerad Andlig/Mental coach
Diplomerad Beroende/medberoende coach

Egna studier: 

Astrologi, esoterisk astrologi, esoterisk psykologi, alkemi, själsliga relationer, numerologi, de andliga lagarna, meditation, human design, filosofi och chakrasystemet. 

Övriga utbildningar: 

Andlig teori – Patrik Solherde

Retorik 

Tre goda egenskaper: 

Empatisk, Närvarande och Varm