#29 Stella

Schema

OJÄMN VECKAJÄMNVECKA
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör14:00-18:00
Sön13:00-16:00
Ändringar kan förekomma
Lyssna på Stellas presentation

Tjänster:

Jag kanaliserar från guider, änglar och från nära och kära på andra sidan. Erbjuder intuitiv medial vägledning, seans, reikihealing samt livscoachande samtal.

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv “29stella” som meddelande.

Vad använder du för verktyg för att vägleda?

Jag använder mig av min intuition och min unika utvecklade teknik för att få kontakt med mitt andliga team. Använder mig även av orakelkort, änglakort samt tarotkort. Har även reikihealing som verktyg.

Presentation om mig:

Jag heter Stella och är grundskolelärare i botten. Har två underbara döttrar som jag lägger min fritid till stor del på. Älskar även att promenera, helst nära vattendrag där jag gärna gör meditationer och hämtar kraft. Har en stor familj med många syskon och syskonbarn som jag gärna träffar.

Har alltid haft en stark gudstro och till det övernaturliga.  Lärde mig redan som 15 åring att lägga kort om framtiden. Jag gick min första Reikihealingkurs år 2006 och har sedan dess använt mig av den underbara energin i alla möjliga situationer i livet. Har själv fått mycket hjälp av andevärlden när jag befunnit mig i kriser och vägskäl i mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra och dela med mig av mina visdomar. Har gått ca 8 år i mediala utvecklingscirklar och har även egna cirklar där jag lär ut tekniker hur man kanaliserar ner budskap från andevärlden och övar sin intuition. 

För mig är det viktigt att möta dig där du befinner dig och vägleda dig för ditt högsta bästa. Till hjälp har jag mina samt dina änglar och guider. Jag kan även bjuda in dina nära och kära från andra sidan att komma igenom och ge dig en hälsning eller budskap. Jag som medium styr inte vem som kommer. 

I mitt arbete som medium är jag noga med att hålla mina kanaler så rena som möjligt och kanalisera det högsta bästa till dig och din situation. Jag är kanalen, kärlet som andevärlden använder för att förmedla sig till just dig.

I mitt arbete som livscoach kan jag hjälpa dig med lösningsbyggande och motiverande samtal för att förverkliga dina drömmar i livet.

Hjärtligt välkomna att ringa mig.

Kram Stella

Certifierade utbildningar:

Reikihealingkurs 1, år 2006, Norrtälje, Kerstin Lindquist

Reikihealingkurs 2, år 2006, Norrtälje, Kerstin Lindquist

Reikihealingkurs 3, Masterkurs, år 2010 Norrtälje, Kerstin Lindquist

Det Professionella samtalet 1 och 2, 15 p, Stockholms Universitet, 2019

Egna studier:

Jag har läst och läser mycket olika typer av litteratur inom den andliga genren som bidragit till mina kunskaper idag. 

Deltagit i flera mediala utvecklingscirklar de senaste 8 åren. 

Leder egna mediala cirklar där jag lär ut psykometri, tekniker för att kanalisera och hur man använder tarotkort och orakelkort som verktyg när man ger medial vägledning.

Övriga utbildningar:

Lärarutbildningen år 4-9 inriktning SO och SV

Tre goda egenskaper:

Ödmjuk, genuin och träffsäker i mina mediala vägledningar.