#31 Eva B

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån15:00-17:00
Tis15:00-17:0015:00-17:00
Ons15:00-17:00
Tor
Fre15:00-18:0014:00-17:00
Lör12:00-15:00
Sön13:00-16:00
Ändringar kan förekomma

Lyssna på Eva B:s presentation

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv “evab” som meddelande.

Tjänster
Tarotkort / Osho Zen / Orakelkort
Intuitiva och spirituella Samtal
Emotionell Healing och Samtal vid stressfulla livssituationer Relationer, arbete, hälsa och framtid
Distans Healing vid stress, sorg och obalans

Jag talar svenska och engelska

Verktyg
Tarot / Osho Zen / Oracle Deck Min andlighet och intuitiva förmåga

Presentation
Hej, jag heter Eva Bark och jag erbjuder dig här på Inre Visdomar Andlig/Spirituell Vägledning, Intuitiva Samtal och Healing
Jag jobbar med olika kort beroende på vad du har för frågor eller vad det är du söker när du ringer, Du och jag tillsammans med min intuition, erfarenhet och inkännande tankar och känslor får jag ofta även frågor till mig som många gånger är viktiga i dom val du står inför eller den situation du befinner dig i.

Mitt hjärta bultar lite extra för dom empatiska, högkänsliga, starka, kloka och givande personerna, där så mycket gott finns, men som inte alltid kommer fram eller får visas. Där självkänslan och det personliga värdet tagit stryk och många rädslor gömmer sig inom oss.

Jag brinner även för Kvinnor som väljer att separera eller blir lämnade i relationen efter långa förhållanden och där deras identitet har tappats bort på vägen. Där kvinnan givit och givit under alla år och helt plötsligt ändras spelplanen. En livskris för många vackra själar som relativt enkelt kan vändas till något helt fantastiskt och glädjefyllt.

Healing och rensande meditation finns alltid som en möjlighet också att vi kan göra tillsammans. En härlig boost när du behöver ladda om dina batterier eller bara känner dig slutkörd och matt i kropp eller själ.

Vem är jag då?
Jag heter Eva Bark och är född på sommaren 1964, jag har levt mesta delen av mitt liv med att trycka ner och gömma min personlighet, mina inre tankar och längtande känslor och visioner. Har alltid trott på kärleken och det goda i livet men hade svårt att känna den känslan då jag valde att ta hand om allt och alla, sätta mig själv sist och hela tiden ta det övergripande ansvaret och ständigt vara den med planer och smarta lösningar.
Jag gifte mig och fick två fantastiska barn. Levde i en relation som var förödande för min högkänsliga empatiska och spirituella person som jag är. Men ibland knackar universum på rejält och skakar om så vi måste vakna och ser klarare på vad som behöver fokuseras på. Det tog många år, men till slut fanns det ingen återvändo.

Min cancer som kom som ett brev på posten där jag helt klart kände att när jag fixat detta och kommit igenom det värsta, så lovar jag mig själv att inte gå tillbaka till det liv jag levde och som faktiskt gjorde mig sjuk.
Jag gav mig själv ett löfte om förändring.

För mig blev det en chans och en ny möjlighet till att öppna upp min spirituella del inom mig, utveckla och fördjupa min relation till djuren och naturen, lära mig mer om känslornas viktiga varande, dom är ju faktiskt själens röst.
En resa som har varit smärtsam och befriande, lärorik och otroligt rolig. Jag har fått möta nya vänner, utbildat mig inom områden som ger mig visdom, mer uppvaknande och en ökad inre vision till att hjälpa och guida andra till ett mer kärleksfullt, friskt och roligt liv.
Jag har fått en kärlek till livet jag inte trodde var möjlig och jag har en ny relation med mig själv och mitt högre Jag. Vi är ett kanon team 🙂

Med denna presentation hoppas jag att du kan känna hur välkommen du är att ringa mig här på Inre Visdomar.

Utbildningar
Int Cert Hypnotherapeut -Scandinaviska Hypnos Akademin Six Senses Mastery -Sonia Choquette
Reflection Transformation Therapy, no 1-3 -Matt Sison Compassion Key -Edward Mannix

Egna Studier
Quantum krafter och Healing på cellnivå

Personlig Utveckling och växande från insidan Möte med det högre Jaget
Cancer och Holistiskt leverne
Egenvärde, självförtroende och våra val i livet Naturen Djuren och deras läkande krafter Meditation och Mindfulness
Buddism och Zen

Övriga Utbildningar
Vårdutbildning
Arbete med barn och ungdomar med särskilda behov Drivit egen butik, Hund, Katt och Häst
Ekonomisk utbildning
Business School London
Social Media och Entreprenörskap

Tre Goda Egenskape​r
Har ett öppet sinne och dömer ej Snäll
Räddar djur