#32 Ann

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån13:00-16:0013:00-16:00
Tis
Ons
Tor13:00-16:0013:00-16:00
Fre
Lör
Sön
Tiderna kan ändras!
Lyssna på Ann:s presentation

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 32ann som meddelande.

Tjänster:

Medial vägledning. Medium. Healing. Mitt mål är att hjälpa dig att få svar på dina frågor och att ge dig verktyg för hur du kan gå vidare. Det kan gälla relationer, arbete, personlig utveckling mm. Jag kan också ta kontakt med någon i andevärlden om du har några frågor du vill ställa till någon där. Så får vi se om vi får kontakt. Jag svarar inte på frågor om hälsa och död.

Verktyg:

Tarotkort, OSHO ZEN, pendel. Jag använder korten då jag vägleder men också min intuition. Jag brukar ha förståelse för vad var och en behöver höra för att kunna gå vidare i sitt liv i olika frågeställningar. Jag är klart vetande och klart kännande. Vilket betyder att jag får till mig information på flera olika sätt. Ibland bara vet jag, andra gånger ser jag eller hör andevärlden. Under åren har jag utvecklat flera olika sätt att koppla upp till andevärlden och till mina vägledare. Det händer också att andevärlden tar kontakt med mig för att jag ska lämna något meddelande till en anhörig, som är viktigt för deras helande.

Presentation:

Jag är en naturmänniska som älskar djur och natur. Blommor och växter är ett stort intresse. Jag har också haft hästar och ridit i många år. I min släkt finns många medium, kloka gummor och botare. Jag har varit andlig och medial så länge jag vet själv. Min mors farfar var en mycket starkt medial person som både kunde stämma blod, och se och kommunicera med andevärlden. Han tyckte att jag var ett märkligt barn. Han hade mig i sitt knä och doppade mina fingrar i sin kaffekopp. Jag tror att han såg min potential och överförde sin gåva till mig. Han kom från Tornedalen, och där fanns lokala botare i varje by. Jag har också sedan jag var barn haft en mycket stark Gudstro. Hur Gud ser ut vet jag inte men att det finns en stark Gudomlig energi som förmedlar Kärlek det är jag helt säker på. Jag har haft en upplevelse med Villkorslös Kärlek, som är så överväldigande att den förändrar mycket när det gäller förståelse över hur lite vi vet av det som också finns, utöver oss här på jorden. Jag har under de senaste 20 åren arbetat med min personliga och mediala utveckling. Det har resulterat i att jag fått möjlighet att vara en kanal mellan andevärlden och vår värld här på jorden. Det gäller både med healing och med kanalisering av våra nära och kära. Och dom finns fortfarande kvar det är jag övertygad om. Jag började vägleda vänner och bekanta väldigt tidigt i unga år, utan tarotkort och andra verktyg. Det har varit naturligt för mig att hjälpa andra och de som behövt vägledning har kommit till mig av sig själva. Jag ser det som min livsväg att vara en hjälpande hand. Mitt klart vetande och klart kännande hjälper mig att se svaren och lösningar. Ofta handlar det om att göra medvetna förändringar i sina liv. Välkommen att ringa mig! Kramar till er alla Ann

Kurser och utbildningar: 

Reiki 1           Thomas Zetterström 

Reiki 11           Thomas Zetterström 

Reiki Art         Thomas Zetterström 

Reiki Master   Thomas Zetterström år 2005 

Personlig utveckling   Jane Lyzell 

Tarot vidareutveckling   Peter Carlsson 

Medium vidareutveckling Signar Mukka 

Egna studier: 

Många års träning i personlig och medial utveckling. 

Tre goda egenskaper: 

Mottaglig, inkännande och ärlig