#36 Angelica

Schema

OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån21:00-23:0021:00-23:00
Tis21:00-23:0021:00-23:00
Ons21:00-23:0021:00-23:00
Tor21:00-23:0021:00-23:00
Fre
Lör
Sön
Ändringar kan förekomma
Lyssna på Angelicas presentation

SMS-Avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv angelica som meddelande.

Tjänster:

Jag kanaliserar nära & kära, änglar och guider på andra sidan. Jag erbjuder seans, andlig rådgivning, healing, intuitiv medial vägledning, djurkommunikation, guidade meditationer och tidigare liv regressioner, samt livscoachning.

Verktyg:

Jag arbetar främst med kanalisering men jag använder mig också utav Tarotkort, Orakelkort, Runor, Psykometri och min intuitiva förmåga.

Presentation:

Mitt namn är Angelica och jag har nog varit ett medium under hela mitt liv. Mina tidigaste minnen innefattar andlig kontakt och trots att jag inte riktigt förstod vad det innebar då, så har det alltid legat en visshet inuti mig som sagt att detta är mitt syfte, detta är mitt kall!

Och det var just den här vissheten som skulle skina så starkt igenom allt för ett tag sedan, skina starkast utav allting, så att jag inte längre kunde ignorera den.

Sedan dess har det gått väldigt fort framåt, jag har spenderat åren med att kanalisera och vägleda men även guida många andra framåt i deras egna mediala utveckling och uppvakningsprocess, jag är därför såväl ett medium som en spirituell lärare/coach.

Jag älskar mitt arbete inom det mediala, där jag främst får stötta och hjälpa men även göra så många olika saker! Jag är verksam med bland annat storseanser, privata sittningar och healing, samt kursledare inom meditation & kanalisering.
Att läka, leda och lära kommer naturligt för mig och jag har erfarenhet i bemötande utav många olika slags människor i många olika slags situationer.

Jag arbetar i nära symbios med mitt andliga nätverk och får information via mitt klarseende, klarhörande och klarkännande. Jag kanaliserar och vägleder inom alla livsområden och kan även hjälpa dig att själv få närmare kontakt med dig själv, dina tidigare liv eller din intuition.

Det är viktigt för mig att du får klarhet men även att du får svar på hur du fortsätter att utvecklas inför framtiden.

På nätterna blir jag en poet och arbetar på flertalet projekt inom litteratur och musik.

Jag skapar även egna meditationer och övningar inom stress och ångesthantering samt medial utveckling. 

Jag har tystnadsplikt, och det du väljer att dela med dig av stannar mellan oss.

Liv och ljus,

Angelica

Kurser/utbildning:

Mediumkurs, diplomerad inom Kanalisering, Psykometri, Husrensning, Seanser & cirkelarbete, Tolkning av kort, Teori

Egna studier: 

Jag är i en ständigt utvecklande process inom det mediala och andliga, men studerar även astrologi, numerologi, alkemi, psykologi, filosofi, meditation, livsenergi och olika former utav esoterik. Jag har även alltid varit intresserad utav naturmedicin och holistisk läkning.

Övriga    utbildningar:

Ledarskap & Självutveckling, Meditationslärare, Tidigare jobbat som frilansjournalist

Tre goda egenskaper:

Ärlig, varm och engagerad.