#6 Anya

Schema

JÄMN VECKAOJÄMN VECKA
Mån09:00-11:00
Tis
Ons
Tor20:00-23:0020:00-23:00
Fre
Lör15:00-18:00
Sön09:00-11:00
Ändringar kan förekomma!

Tjänster:
Jag är en kanal för högre medvetenhet och kärlekens ådra leder mig. Intuitiva, ärliga och raka samtal är min styrka. Jag kanaliserar och ser vilken lärdom som pågår i ditt liv just nu och vilken del du skall utveckla för att komma vidare psykiskt, fysiskt och andligt. Mina guider talar tydligt och ”Jag bara vet”, känner in via dig. Jag lägger även årsstjärnor och då framförallt med lärdomarna du har framför dig.

SMS-avisering:

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv anya som meddelande.

Verktyg:
Jag använder mig av ängla- och orakel-kort, kanalisering och healing.

Presentation:
Jag älskar livet och att leva i det som kallas totalitet och tillit. Människor, beteenden och känslomässiga processer ligger mig varmt om hjärtat. Tydligheten i ett jag för att kunna möta ett du, kommunikation, medling och att synliggöra olikheter driver mig framåt. Jag är en så kallad pionjär, eldsjäl och lyssnar alltid inåt, det vill säga lever som jag lär. Som liten trodde jag att alla känner och vet, precis som jag vet och känner, med det sagt är jag självlärd, trygg i min egen identitet och en sann givare. Jag tror på det villkorslösa, det högsta goda, ärlighet, kärlek och det egna ansvaret. Jag söker sällan yttre bekräftelse utan har min egen tillit vilket gör att jag inte känner något behov av att bevisa min ”duktighet”. Prova mig, känn efter. Endast du vet för dig, liksom jag vet för mig.

Certifierade utbildningar/Diplomerade:
Kanalisering med Birkan Tore
Kreativ visualisering med Carita Stenbäck
Medium utbildning med Vendela Cederholm och Lottie Wahlin.

Egna studier:

Förmågan ”att veta” har jag alltid haft och de kurser och utbildningar jag gått har mest varit en bekräftelse för mig. Jag lever med livet mer än emot och jag anses ofta annorlunda. Jag kan endast vara jag annars knyter det sig inom mig och jag avskyr så kallade fasader. Min inre intuition är min tillit och den talar alltid till mig via känslor, bilder och ord. Jag skulle påstå att lyhördheten, ärligheten och förmågan att känna in på subtil nivå är mina styrkor. Jag hör det som inte sägs och ser det som är osynligt, sägs det. Med det sagt säger jag kanske inte alltid det du vill höra utan det jag fångar upp. Min roll är att synliggöra och spegla dig så att du ser dig själv och din egen situation på ett klarare sätt, jag låter dig vara i fokus.

Övriga utbildningar:
Friskvårdsterapeut
Non Violent Communication
Intensiv Medling
Studio3 – Lågaffektivt bemötande
Projektledarutbilding (ur kaos skapa ordning)
Psykologi
Cert, ICF Coach
Positiv ledarskapsutveckling
Coachande ledarskap
Skratt Yoga
Energymagnetmassage
Healing

3 bra egensaker:
Närvarande
Genuin
Lyhörd