Hej alla fina läsare!

Att affirmera in det man vill ha i sitt liv. Det är fullt möjligt. Säg högt och skriv ner det du vill ha till dig och det kommer att komma till dig. Sedan kanske det inte kommer på det viset som du hade förväntat dig. Däremot kommer det så som det är bäst för dig.

Jag affirmerade in att rättvisan och sanningen skulle vinna och då tog det ett halvår sedan kom ett meddelande om att just rättvisan och sanningen kom fram och det föll till min fördel där jag fick tillbaka det som var taget ifrån mig.

Ett annat exempel var när jag skulle flytta till Sundsvall och jag sa högt att jag skulle flytta till Sundsvall och jag skulle komma in på en utbildning och därefter tog det där också ett halvår innan det skapades in i verkligheten.

Det jag affirmerar in nu kommer att ta ett tag innan det blir fullbordat men jag får tecken hela tiden.

Att affirmera in det du vill dra till dig är något jag rekommenderar för att skapa ett bättre liv för dig själv. Så kommer belöningen till dig.

Nu till veckans budskap för vecka 10:

läkning till mig, läkning till dig och nu är vi fria kom från ärkeängel Ariel.

Under veckan så sker någon fulländning och du är på väg in i en ny cykel. Det är framgång i luften och positiva förändringar är på väg mot ditt håll där du står inför seger. Frid och lugn väntas. Tid i naturen och motion hjälper dig för ditt välbefinnande.

Ha en underbart fin vecka , ljus och kärlek // Magdalena