Hur affirmerar man ett bättre liv.

Ta dig en funderare på vad du vill ändra på i din vardag.

Alla har vi mål som vi har drömt om sedan vi var yngre. Drömma sig bort i en romantisk film. eller se en film om dom som strör pengar omkring sig och kan köpa allt dom önskar sig.

Men allt går inte att köpa för pengar. Så man får tänka och önska med motta. om du söker en partner se till att göra upp med det förflutna så ingenting ligger kvar och pyr när du affirmerar om att finna din drömpartner.

Vill du få bättre ekonomi, gör upp en budget. sätt upp mål och kom ihåg att karma spelar stor roll här. om du börjar att dela med dig. kan vara en enkrona till någon behövande så ska du se att universum kommer att hjälpa dig. Affirmera att du har pegar som är låsta just nu. men att dom finns men inte går att använda just nu. men kom ihåg att inte be universum om att bli stormrik utan lagom är bäst.

Om du vill byta jobb, få bättre betalt ska du lita på magkänslan och affirmera om att få hjälp att finna ett nytt jobb.

Man kan affirmera allt möjligt och jag kommer att fortsättnings vis blogga om olika saker som man själv kan göra för att få det bättre

Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg