Hej du fina läsare!

Oj, vad det händer mycket i mitt liv! Hihi! på 10 dagar ska vi flytta och röja en hel gård samt att hitta stall till mina goa hästar och det fann jag idag! Ett helmysigt stall bara 5 km från vår lägenhet i stan då jag kan cykla dit. Jag hade tillit att det skulle lösa sig och det gjorde det. Så tacksam. Jag jobbar och röjer nu och imorgon så får vi nyckeln till vår nya bostad. Just nu ser gården ut som bare den men det är för att vi röjer, hihi! Jag har också 20 årskalas för vår dotter imorgon också så nu ikväll ska jag baka tårta, mysigt! Jag jobbar mycket men allt är som det ska, jag mår så gott. Läs gärna detta nedanför…Du kommer förstå…Kram!

Anna Strandlind: Allt finns i överflöd

Det finns inga begränsningar för vad du kan klara. Ditt största hinder är ofta du själv. Men att tänka på rätt sätt, går att lära sig menar Anna. Och hon hjälper dig gärna! Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock Krönika Personlig utvecklingTankens kraft

Vet du att allt det du skapar i dina tankar, det kan du skapa i din verklighet. Vi människor befinner oss i ”tre plan” för vi har en själ, vårt intellekt och en kropp. När dessa är i harmoni, mår vi bra. Vad menar jag med det? Jo, vi har fått en fantastisk hjärna, vi har en själ som är en del av Guds ljus eller kalla det vad du vill beroende vad du tror på, och vi har en kropp som är magisk om vi tänker på hur allt funkar. Till exempel vårt hjärta som pumpar livet i oss varje sekund.

Det finns tolv universella lagar som är väldigt tydliga, precis som våra lagar här på jorden. Jag själv tillämpar ofta vibrationslagen, attraktionslagen och är väl medveten om motsatslagen. Universum dömer inte, utan allting bara ”är”. Det är vad vi människor lägger för värderingar i saker och ting som kan skapa hinder för oss när vi vill ha något eller önskar förbättra våra liv inom något område.

Universum värderar inte något till 100 kr eller 100 000 kr, det är du och jag som gör det. Vissa tycker det är mycket och andra tycker det är lite, beroende på vad du har för inställning, vanor och logik i saker och ting. Det handlar om den inprogrammering du blivit matad med när du växte upp.

Din och min själ är perfekt, vi är födda i ljuset. Vårt DNA är också perfekt, men ibland kan vår programmering ställa till det för oss.  Alltså vad vi fått för idéer genom andra som formar vår sanning och våra vanor. Eller rättare sagt vad vi tror är vår sanning. Hur vet du vad som är rätt eller fel? Jo, se på dina resultat! Vi kan alltid skapa nya resultat, men då måste vi vilja växa.

Våra föräldrar har gjort så gott de kunnat utifrån sina erfarenheter. Detsamma gäller oss själva. Vi kan alltid skapa nya vanor och värdera oss på ett bättre sätt om vi vill växa och utvecklas. Vi skapar saker två gånger, en gång i sinnet genom inre bilder och sedan en gång i verkligen. Alla tänker i bilder. Ditt medvetna och undermedvetna håller inte isär vad som är fantasi eller verklighet, det är vad du skapar för tankar som formar din verklighet.

Allt finns i överflöd. Det finns ingen begränsning för vad du kan göra! Du begränsar själv. Allt bara ”är”. Det är ditt undermedvetna som är kopplat till universum, det du känner. Jag kommer att ha en kurs på 3 månader om detta, en utbildning via zoom samt möjlighet till studiegrupp varje dag måndag-fredag ihop med mig via zoom. Eftersom efterfrågan är så stor så startar jag upp en till utbildning med glädje den 19 augusti och du får gärna mejla mig på Info@believeanna.se om du vill ha ett infomöte via zoom. Detta bygger på vetenskapliga steg att lyckas. Jag kommer visa dig och förklara. All info får du via samtalet.

Kanske kan det nya sättet att tänka och agera förändra ditt liv. Så var det för mig och jag vill gärna hjälpa andra att få uppleva samma sak. Det är helt livsomvälvande! Maila mig så bokar vi ett info samtal via zoom eller FaceTime. Hoppas vi syns! Kram!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Torsdagen:

“Dina ord och känslor bestämmer ditt resultat idag så se till att tänka gott och goda tankar inför beslut, det blir bra!

Var inte främmande till att förlåta idag, det blir bra , släpp spänningar och oro. Livet vill dig väl.”

Fredagen:

“Släpp taget och ha tillit nu, det finns en plan så var lugn. Slappna av! Njut…änglarna är med dig.

Du kan vara trygg för du kommer klara det och det blir en fin dag idag! Ta emot kärleken!

Ta hand om dig och sköt om dig! Du är värdefull!

Varm kram från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg