Hej du fina läsare!

Vår kropp svarar på det som vi ger den, bra tankar och känslor ger bra resultat, samt om vi rör på oss så skapar vi ännu mer god kraft som för oss framåt och känner glädje. Vi ska aldrig underskatta rörelsen betydelse och vi alla hittar olika sätt, varsågod och läs, ett “livsviktigt” inlägg, kram!

En inspiration kan vara att ändra inställning till vad träning, rörelse och hälsa är. Vad händer inom dig när du hör ordet fysisk träning? Kommer det positiva eller negativa tankar och känslor? 

”När vi börjar uppfatta vår kropp som en välsignelse så börjar vi också uppleva detta inom oss, då sker en förändring…” Anna

När det gäller fysisk hälsa och träning så finns det nog lika många åsikter om vad som är bra och inte bra som det finns människor på jorden! Kanske lite överdrivet skrivet men jag tror du förstår. Allt som vi har i vår ”ryggsäck” påverkar vårt beteende mer eller mindre och även vår inställning till träning och hälsa. Om vi ser rörelse som något åtskilt och ”speciellt” i vårt liv så kan det bli något som sker som ett måste och inte falla in naturligt. Rörelse är lika naturligt för kroppen som att äta eller gå upp till jobbet varje morgon. Vi tänker inte alltid på att vi rör oss utan detta faller in naturligt hos oss. 

När vi rör på oss så händer det så mycket i vår kropp och själ. Kopplingen mellan kroppen och vår mentala välmående är starkt. När vi upptäcker detta så kan det ge oss verktyg att hitta vår livskraft. Vi har fått en kropp på denna jord där själen är sammankopplad ihop med och där rörelse behövs för att må bra. Det handlar om att finna glädje och att hitta ditt bästa jag med kontinuitet.

Jag har gång på gång fått bekräftat att fysisk träning och genom ökad mental medvetenhet fått se människor bli helt förändrade och lysa upp inom alla delar i sitt liv. 

När vi börjar upptäcka sammankopplingen mellan kroppen och vår själ så händer så mycket inom oss i alla delar i livet. Den mediala, personliga, andliga och fysiska delarna blir något som hör ihop och inte är separerad. Det är en helhet ihop med universum. Kost, träning, vila, sova, mental, personlig och andlig utveckling hör ihop. Att sammanfläta detta och hitta en balans i alla delarna är det ultimata. 

Vi är inte alltid i balans men blir vi medvetna om det och accepterar så kan vi förändra utan att ta det på ett negativt sätt. Att klandra oss själva för att vi inte kan eller vill hjälper oss inte. Gör något som du tycker om! Dansa, powerwalk, simma, cykla, lek och busa med barn barnen! Bara du börjar att röra på dig. 

Ett tips är att se möjligheterna utifrån där du är idag! Att mentalt och fysisk hitta din närvaro i din kropp. Fråga kroppen vad den vill! Du har svaret inom dig…Lyssna utan ”pekfingrar”! För att förändra något så tar det tid. Om du vill förändra din fysik så tar det tid. Bli medveten om detta först. En fråga som vi kan ställa oss är: ”Vad är tid egentligen? Om du tänker på hur långt du levat hittills så vad är 2-3 månader till att förändra din fysik i tid?” Ingen tid alls, eller hur? 

Att förändra sin fysik till det bättre genom rörelse och träning är ett beteende som ska kännas trevligt och positivt, det gör det oftast efter ett tag. Om du väljer något som höjer din pulsfrekvens där du kan bli svettig så kommer du att märka resultat direkt eller efteråt, genom att ditt humör blir bättre och du känner dig mer positiv och därefter pigg och lugn. Detta beror på att endorfinerna som frigörs ut i din kropp när du motionerar.  Släng ”måsten över din axel och bara gör det du tycker är kul! Varför inte unna sig ett gott bad eller extra lång dusch efteråt och tacka kroppen för att du kan röra på dig. Utgå bara från dig själv. 

Vill du får mer kraft och energi i ditt liv så rör på dig. Vi har svaren i vår kropp. Sätt ihop alla positiva upplevelserna under veckan som gått och skriv ner dem, sätt upp dem på väggen eller där du kan motivera dig till att fortsätta att känna detta, det kommer att stärka din självbild och du blir mer positiv. 

Tänk på att hälsa och träning handlar inte om hur du ser ut utan hur du mår! 

Det är skillnad mellan rörelse och träning dock, träning är när du ökar din hjärtfrekvens och stärker dina muskler mer än vad du belastar i din vardag. Hjärtat behöver ”utmanas” för att utvecklas och bli starkare. Det är en muskel som alla andra muskler vi har. Våra muskler behöver belastas för att stärkas och utvecklas, även för att bibehålla styrka och rörelsen i kroppen. Det har inget med ålder att göra.  

Vi kan alltid träna men då anpassar vi oss efter det som passar oss bäst. Din kropp är ditt tempel! Det är ett uttryck som vi använder oss i vår andlighet som många utav oss har hört, ta hand om den med glädje och se dina möjligheter med vad du kan, inte vad du inte kan! 

Att förändra en vana är alltid en utmaning för oss alla i början. Det är inte jobbigare att börja träna än att kanske gå upp en timme tidigare på morgonen. Inställningen styr hur jobbigt du tycker det är. Gör en plan på en månad, börja med det. Ta råd och tips om hur kosten påverkar din kraft och energi. Det viktigaste är att få in en vana, rutin som gynnar dig med kärlek. 

Vill du få hjälp med kost, träning och inställning till din kropp,  ge den energi och kraft med kärlek så kontakta gärna mig  anna.strandlind@hotmail.com och min man som är personlig tränare, kostrådgivare: fredrik@lifechanger.se

Idag är första dagen på resten av ditt liv!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem varmt till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Fredagen:

“En tacksamhet kommer över dig idag som gör att du förändrar ditt tänkande som blir så positivt! Lyssna på din röst.

Din plan blir bra! Fortsätt att tro på din kraft och det du känner! Du lyckas! änglarna är med dig och du får tydliga tecken idag!”

Lördagen:

“Våga visa din “kraftfullhet” idag och blomma ut, du klarar det och det blir en fin dag, ge dig hän!

En relation kan fördjupas idag så lyssna och fokusera dig på den personen som ligger dig varmt om hjärtat. Det kan bli fina samtal så bjud in för det.”

Imorgon fredag jobbar jag på linjen kl 14-15 och lördag 09-11. Varmt välkommen och kram!

Ta hand om dig och ha en underbar helg så syns vi snart igen!

Varm kram!

#1 Anna

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg