Hej du fina läsare!

Jag vill skriva om hur änglarna lämnar budskap till oss via siffror idag, jag skrev b la om detta i tidningen Nära för ett tag sedan men jag har fått förfrågan om detta igen så jag skriver gärna om det. Detta är min kanalisering och tolkning som jag har fått till mig om siffrornas betydelse, det är viktigt att du känner in själv också. Dela gärna mitt inlägg om du tycker det är intressant. Kram! Varsågod…

Våra fantastiska änglar kommunicerar på olika sätt till oss. De är väldigt kreativa och gör mycket för att nå oss människor med kärleksfulla budskap. Ibland kan vi få vi till oss upprepande siffror/kombinationer då försöker änglarna lämna budskap och meddela oss olika saker. Det är så tacksamt och kärleksfullt. 

Du kan exempelvis se upprepande samma siffror på skyltar, din klocka, klockan på spisen och microvågsugnen  även i naturen eller på olika platser som du befinner dig på. När du under flera gånger under en period ser samma siffror i kombination som t ex 111, 331, 02.20 m.m så vill änglarna ge dig budskap. Jag vet själv av erfarenhet att jag vaknat flera ggr och det står exakt samma klockslag under några tillfällen. Då får jag budskap utav änglarna. Har du också varit med om det?

Detta är vad jag fått till mig utav änglarna vad siffrorna står för. Det finns säkert mer förklaringar. Det är dock viktigt att du själv känner in varför just du lägger märke till vissa siffror i din situation du befinner dig i livet. Står du i en förändring, utveckling, ”stampande”, känner att du behöver utvecklas, eller upplever dig ensam? Det kan också vara så att de gläds med dig för att du är på rätt väg i livet och du upplever att du mår gott. Då är det inte ovanligt att de kommer med kärlek till dig för att glädjas med dig eller berätta att du inte är ensam och kan känna dig trygg. Du kan sedan lägga ihop dessa siffror om du får flera i kombination, det bildas då en mening av budskap till dig.  

Här är siffrornas betydelse…Kanske du förstår vad de vill säga dig om du upplevt siffror nyligen som upprepats?

Siffran 0

Heligt och du är ett med universum, ett flöde. Vi är med dig.

Siffran 1

Du kan styra din situation så ha ett positivt sinne, då får du goda resultat. Vi är med dig. 

Siffran 2

Du är hörd ha tillit, ha ett öppet sinne nu i denna situation. Vi är med dig. 

Siffran 3

Du har hjälp från dina guider, änglar och universum. Vi är med dig.

Siffran 4

Ge inte upp om du funderat på det, du får hjälp utav oss. 

Siffran 5

Något nytt och glädjerikt är på väg in i ditt liv. Vi är med dig.

Siffran 6

Släpp dina rädslor nu, du får hjälp utav oss. Vi är med dig.

Siffran 7

Fundera inte så mycket, det går bra, fortsätt med det du gör fast du tvivlar. Vi är med dig.

Siffran 8

Överflöd är på gång i ditt liv. Din andlighet utvecklas och du växer som människa. Ta emot i ditt hjärta. Vi är med dig. 

Siffran 9

Du vet vad du vill och tror på. Skjut ej på det. Du är viktig. Vi är med dig.

Varmaste kramen från mig!

Ni kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kramen från mig!

Lördagen:

“Lekfullhet, glädje och avslappning på ditt sätt kan vara fokuset idag, det blir glädjerikt så släpp krav och måsten, änglarna är med dig och du får tecken, be om det!

Idag ska du värdera Dig själv och det du står inför, det kommer gå bra men släpp kontrollen, försök att känna in och slappna av. Änglarna är tryggt med dig.”

Söndagen:

” Du får tecken via siffror idag eller tydliga tecken på att du är på rätt spår, så ha tillit och känn in…Tacka gärna!

Rekreation, andning, meditation kan ge dig sinnesro och fridfullhet idag. Det blir en fin dag så gå inåt och lyssna på dig själv, gå undan en stund för att lyssna på ditt inre. Änglarna är med dig.”

Vill du utveckla dig och ta vara på dina möjligheter du står inför? Vill du känna dig mer lugn och trygg? Vill du veta som väntar dig och mycket mer, så ring gärna mig imorgon lördag på Inre Visdomar kl 12-14 för vägledning. Tveka inte att ringa ngn annan vägledare om jag är upptagen. Jag erbjuder dessa tjänster:

Medium-tar kontakt med andra sidan, medial vägledare i livets alla frågor. djurkommunikation, ger änglahealing, kommunicerar med änglar, hjälper dig med hälsa och livsfrågor.

OBS! Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv annas som meddelande.

Varma kramar från mig! Ha en fin helg!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg