Inatt tänkte jag dela med mig av lite information om den ängel som står mig närmst om hjärtat. Ärkeängel Gabriel har funnits i mitt hjärta enda sedan barnsben och är där även nu i vuxen ålder. Ärkeängeln Gabriel är ängeln för kommunikation, skrift, musik och helar och hjälper till med (halschakrat) kommer framöver skriva lite om de olika chakran som man inom hinduismen benämner som “hjul” eller olika livsenergi centrum på människokroppen.

Men nu fortsätter jag skriva av mig lite om ärkeängel Gabriel. Ni vet den där lilla gropen under näsan som alla människor har, ovanför munnen och nedanför näsan, detta är bland det första som utvecklas på oss människor när vi skapas och blir till som foster. Men inom spiritualism sägs det ofta att den är “Arche angel Gabriels touch.” Ärkeängel Gabriel är en ängel som benämns som man, men har en feminin energi. Men ofta sägs de ju också inom många religioner att de är könlösa. Utifrån de fyra elementen eld, vatten, vind och jord, så står ärkeängeln Gabriel för elementet vatten.

När kan ärkeängel Gabriel hjälpa dig?

Ärkeängel Gabriel är en bra vägvisare och stöd när du kämpar mellan hjärta och hjärna och tappar bort dig på vägen. Han hjälper dig tillbaka till din livsväg, ditt livs syfte och att följa din intuition. Han hjälper till med den känslomässiga balansen, att vara sann mot dig själv och att dela din sanning med andra. Han kan hjälpa dig med din egen inre intuition och har en “connection” med månen. Har du något att säga, men du stoppar dig själv, men önskar att du kunde få det sagt? Kalla då på ärkeängeln Gabriel och be om att få hjälp med att ge uttryck i det som kan upplevas svårt att ge uttryck för. Det finns mycket mer att skriva om och ta reda på när det kommer till Gabriel.

Ett budskap jag fick in i skrivande stund avslutar jag dock detta inlägget med.

“Håll ut i tider som kan upplevas utmanande och ha tillit och tro på din förmåga att saker blir bättre, ju mer du lever i din sanning, desto ljusare.

Om Författaren

Tjänster: Tarot, vägledning, samtal utbildad beteendevetare/socionom Talar även engelska SMS-avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv liliana som meddelande. Verktyg: Tarotkort framförallt men även pendel, healing och starkaste chakrat är tredje ögat. Presentation: Öppensinnad och varm med över 15 års erfarenhet av olika typer av socialt arbete. Medialt öppen sedan barnsben, arbetat professionellt med tarot och medial vägledning sedan 7–8 år tillbaka. Medfödd förmåga, ser dåtid, nutid och framtid, klassiska 10 korts läggningen samt kärleksläggningar och relationer är min specialitet. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser: Godkänd för tarot professionellt sedan 7–8 år tillbaka väglett på annan linje innan och även då blivit utbildad i att se med tarotkort av Serafia Andersson. Väglett som godkänd i många år via sociala medier och personliga möten. Initierad i christ light healing samt violetta flamman och har en bakgrund inom oneness där jag även varit i oneness temple och university i indien. Egna studier: Brinner för ett mer kollektivistiskt samhälle och är utbildad beteendevetare/socionom läst samtalsmetodik och hållit i olika samtalscirklar. Även läst på magisternivå inom ledarskap och socialt arbete. Fil.kand. sociologi. Övriga utbildningar: Vittnespsykologi, genusvetenskap, psykologi. Neuropsykiatri utbildat och arbetat inom neuropsykiatri. Tre goda egenskaper: Ödmjuk, lyssnar, dömer ej.

Blogginlägg