Hej du fina läsare!

Tack för att ni är så många som saknar min blogg när jag inte skrivit på några dagar, jag har fått väldiga många som frågat mig när jag ska skriva, jag förklarar varför här…

Jag har ju inte skrivit på några dagar och det beror på att jag har haft mycket som krävt min uppmärksamhet och vi har mist vår gamla hund Bruse…Han har varit med oss i närmare 14 år och det går inte beskriva hur mycket han har betytt för oss. Vi alla i familjen har känt en sorg men också en sådan tacksamhet att han har funnits med så länge.

Han fick somna in…Kaisa och Laban har känt av detta tydligt och det är som det är men nu ha det börjat att “lätta” lite för dem och jag börjar känna igen dem igen…Dessa underbara djur! Älskade Bruse är på andra sidan nu men min syster. Min syster Viktoria älskade Bruse. Han har det bra nu. Min syster mötte honom på andra sidan….Bruse är till höger på kortet. Älskade vännen…

Jag går också en utbildning på ett halvår som är så bra! Den är på engelska och handlar och personlig, andlig utveckling då jag älskar att växa och utveckla mig. Den är världsledande och överrumplande, så bra! Detta gör också att jag kan utveckla andra ännu mer andligt och växa! utbildningen är på Zoom och varje morgon möts vi i en studiegrupp 05.30, så jag är uppe vid 04.30 varje dag för meditation och studier sedan i ett par timmar, så intressant och vad utvecklande det är! Är tacksam för detta! Båda jag och min man studerar nu.

Nu kommer en krönika till dig och som handlar om fokusering och vad man vill i sitt liv, läs gärna detta för jag tror att det ka väcka ngt inom dig som är bra! Kram och varsågod:

Anna Strandlind: Ta bort det som stjäl ditt fokus!

I projekt som kräver tid och koncentration, är det viktigt att ta pauser för att behålla fokus och sin motivation. Det är också bra att sålla i informationsflödet runt omkring dig.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Våra liv är fyllda av händelser, små som stora. Det finns massor av saker som pockar på vår uppmärksamhet och vi tänker inte alltid på det, utan det blir en vana. I livet blir vi fyllda med distraktion och det gäller att få ”grepp” om vad det är och hur det påverkar oss. Det är allt från telefonljud till plingande notiser och reklam, tv-serier, spel… Nuförtiden finns allt tillgängligt en stor del av dygnet. Det finns hur mycket som helst att fördriva tiden med och det är inte alltid så bra. Vi skapar ett beroende av att jämt vara tillgängliga, alltid vara ”uppkopplade” eller svara och skriva så fort någon vill ha kontakt.

De flesta har mobilen precis bredvid sängen. Många tittar på den på natten för att ”checka av” så de inte missar något. Det gäller tyvärr både barn och vuxna.

Det finns olika förklaringar till varför vi skjuter upp saker och ting, men det kan delvis bero på detta. Om du vet att du lätt blir distraherad av saker runt omkring dig när du egentligen vill eller bör göra annat, så krävs det att du blir medveten om det. Då är det dags att rensa bort så många störningsmoment som möjligt i ditt liv. Och det är bara du som kan styra det. Jag vet att en del väljer att ta en paus från sociala medier eller byter miljö där de kan vara mer i tystnad.

Du kan också köpa ett par hörlurar, för det gör att ljud i bakgrunden filtreras bort. Några sätter på meditationsmusik och fokuserar på sin andning under dagen. För att motivera dig gäller det att hitta bra miljöer som stimulerar, som ger bra fokus och koncentration och samtidigt hög motivation.

Om du känner att du har svårt att komma i gång, eller om du skjuter upp saker och ting, prata då med någon i din närhet som oftast är positiv och handlingskraftig. Lyssna och bli inspirerad. Denna person kan kanske också uppmuntra dig att komma i gång.

Om du känner dig ostimulerad, se då till att hitta lite belöning på vägen, för det ger glädje och motivation. Sätt upp delmål.

Jag tror också att det är viktigt att ibland inte tänka så mycket, utan bara göra. Vi kan lätt hamna i en negativ spiral och inte komma loss, det kan sluta med att allt ”rinner ur sanden” och inget blir gjort. Det är också väldigt viktigt att ta paus då och då när du väl sätter i gång med ett projekt som tar lite längre tid, så att du behåller motivation och fokus.

Så mina vänner – sätt i gång och all lycka!

Nu kommer din a budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Torsdagen:

“En lättsam dag med skratt och ngt glädjerikt! Ta emot idag och sök dig till lättsamheten och gör det ej krångligt, gör det lätt! Det blir en skapande dag!

Kärleksbekymmer eller lite oro runt en person vän kommer att bli bättre idag så var lugn och ärlig, framförallt tro gott och positiv, visa att du bryr dig. Änglarna är med dig.”

Fredagen:

“Lev ut idag och ta det där efterlängtade steget som du velat ett tag nu, det blir bra! Tveka inte! Våga!

En förbättring i din ekonomi är på gång så se över detta så kommer du kunna få en förbättring, det kan också handla om ett “nytt” projekt som ger positivt resultat. Ta ett bra beslut. Änglarna är med dig.

Jag jobbar så här dessa resterande dagar i veckan på Inre Visdomar, jag finns imorgon kl 09-10. Varmt välkommen! Kram till dig

Ta hand om dig själv och nära och kära som betyder mycket för dig, livet är en gåva så gör det bästa nu och vänta inte på allt ska hända längre fram, ta vara på ditt fina liv.

Varma kramar från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg