“Att komma tillbaka till sig själv.” är ett uttryck vi ofta använder efter att vi har gått igenom något svårt, tungt och utmanade i vårat liv.

Det kan vara allt ifrån att ha lämnat en destruktiv eller trasig relation, till att ha varit med om en förlust i arbetslivet, boende eller tunga förluster där någon vi älskat gått över till andra sidan.

Oavsett vad vi går igenom som är mindre positivt och upplevs utmanande så är det ändå när vi tar oss igenom svårigheterna och landar, som vi kan blicka tillbaka och se vilka andliga livsläxor dessa saker innebar.

När det är svårt och tungt så är det en utmaning att hitta tillbaka till det trygga “ljuset”, jag skriver för att förmedla att det finns hopp. Att hitta tillbaka till sig själv är en konst och vissa händelser påverkar oss så pass mycket att vi kanske aldrig riktigt blir den vi var igen, men det gör oss också till en del av den vi är.

Denna livsresa har sina läxor och för vissa av oss känns det ibland som en lång undran över, när det tar slut?

Jag vill därför med detta inlägg dela med mig av ett ett fint citat som ger mig agent nr 21 Liliana, stöd och hopp i allt som är.

“IF your path is difficult, it is sometimes beacuse your Calling is higher.”

Vi vägledare på inre visdomar finns också som ett stöd, så tveka inte att ringa oss om det känns rätt för dig.

Namaste Liliana nr.21

Om Författaren

Tjänster: Tarot, vägledning, samtal utbildad beteendevetare/socionom Talar även engelska SMS-avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv liliana som meddelande. Verktyg: Tarotkort framförallt men även pendel, healing och starkaste chakrat är tredje ögat. Presentation: Öppensinnad och varm med över 15 års erfarenhet av olika typer av socialt arbete. Medialt öppen sedan barnsben, arbetat professionellt med tarot och medial vägledning sedan 7–8 år tillbaka. Medfödd förmåga, ser dåtid, nutid och framtid, klassiska 10 korts läggningen samt kärleksläggningar och relationer är min specialitet. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser: Godkänd för tarot professionellt sedan 7–8 år tillbaka väglett på annan linje innan och även då blivit utbildad i att se med tarotkort av Serafia Andersson. Väglett som godkänd i många år via sociala medier och personliga möten. Initierad i christ light healing samt violetta flamman och har en bakgrund inom oneness där jag även varit i oneness temple och university i indien. Egna studier: Brinner för ett mer kollektivistiskt samhälle och är utbildad beteendevetare/socionom läst samtalsmetodik och hållit i olika samtalscirklar. Även läst på magisternivå inom ledarskap och socialt arbete. Fil.kand. sociologi. Övriga utbildningar: Vittnespsykologi, genusvetenskap, psykologi. Neuropsykiatri utbildat och arbetat inom neuropsykiatri. Tre goda egenskaper: Ödmjuk, lyssnar, dömer ej.

Blogginlägg