Hej du fina läsare!

Jag får till mig att många människor har svårt att sova och att oron eller mycket tankar kommer upp vid läggdags. Detta går att förändra och jag ska idag dela med mig utav en meditation -bön där du får påtaglig hjälp utav änglarna vid läggdags. Gör detta i några dagar och upplev förändringen om du har svårt att komma till ro fina du, varsågod:

En meditation att somna till

Jag ska dela med mig av en meditation som du kan ha nytta utav innan du somnar. Idag vet man att många har svårt att koppla av och somna i hyfsad tid. Har du sömnsvårigheter eller bara vill koppla av och känna harmoni så gör den här meditationen några kvällar i rad när du ligger i sängen, den ger ett lugn och kärlek.  

Börja att lägga dig i en skön position där du känner att du kan andas djup och avslappnat…Ha gärna lite frisk luft i rummet som känns behagligt.

Ta lite längre andetag och andas succesivt lite djupare. Upplev på utandningen att du blir mer och mer avslappnad i sängen. Slappna av i varje liten kroppsdel helt lugnt och skönt. Låt det ta den tid det tar…

Kommer tankar så låt dem bara passera förbi och acceptera dem istället för att jobba med att ta bort dem. De bara glider förbi och passerar… När du är i samklang med avslappningen och andningen så ber du Ärkeängeln Rafael att komma till dig. Din guide är alltid med också. Det du upplever är kärlek på något sätt. Antingen blir du lugn, känner värme, känner närvaro som är frid eller så upplever du något annat som känns bra. Din upplevelse är unik. Bara var, inga krav… Låt det ta den tid du behöver…Änglarna kan vara överallt närsomhelst, de är av ren kärleksfull ljusenergi. De är med dig. Rafael är med dig.

lband kan man få också få en känsla att ängeln lägger sin energi/vingar runt om dig. Då känner man kärlek.
Ligg kvar i känslan och bara andas och upplev lugnet, avsluta med att be ängeln att hjälpa dig att somna in och få en rik och god natts sömn. Ängeln är kvar och är med dig. Lita på det . Känn tacksamhet…Be Ängeln om att förmedla något till dig inatt…

Ibland så kanske du inte kommer ihåg vad det var ängeln förmedlade. Det kanske inte just då finns i dina medvetna tankar när du vaknar men det finns i universum, i det omedvetna. Ha tillit! Det är alltid av kärlek och omtanke. Ha tillit och sov gott.

Varma kramar från mig!

Nu vill jag presentera en strålande själ med mycket kunskaper så läs hennes ord till dig! Välkommen Starshine!

Hej Starshine här!

Jag är vägledare/medium på Inre Visdomar! Jag ingår i ett fantastiskt team💕Medial har jag varit sedan barnsben, men tyvärr så stängde jag av under många år pga rädslan av att inte vara som andra och vara annorlunda och inte passa in!Jag är medium, healer, massageterapeut och empat!Jag har alltid kunnat “se” vart det sitter smärta hos olika individer och kunna peka på exakt rätt ställe där det gör ont! Jag vill alla gott alltid!

När jag vägleder så tar jag hjälp av intuition, guider empati! Jag använder även tarot och/eller orakel kort! Jag ser personen och hur du mår och vad jag kan göra för att underlätta för dig💜

När jag får budskap från andra sidan så får jag det som bilder i mitt inre eller att jag känner olika känslor inom mig men jag får även höra!Jag är lugn och ger lugn till andra! Jag ställer alltid upp för andra och är hjälpsam! Jag lyssnar och ger råd men ibland så vet jag även att låta den andra bara kunna säga allt den bär på utan att behöva göra annat än att just bara lyssna!

Våga vara just den unika personen du är! Se din egna styrka i att tro på dig själv!

Tänka sig att möta människor som tror på sig själva och känna att ingen nervärderar varken sig själv eller andra! Vilka möten vi skulle få! För vi alla är olika och det är för mig en självfallenhet genom att vi inte är stöpta i samma form!För när vi accepterar varandras olikheter så kan vi hjälpa varandra att stärka sig själva och andra!Sedan jag “hittade” tillbaka till min mediala sida så har jag funnit min styrka och det är att kunna hjälpa andra att kunna finna sig själva i livets bergochdalbana!

Du är värdefull❤️ Du är stark❤️ Du är en fin människa❤️ Ta hand om dig❤️ Vid frågor så finns jag/vi här för dig! Du ser mina arbetstider på mitt kort ovan, varmt välkommen!

Ljus och kärlek till dig underbara medmänniska!❤️ Starshine

Nu mina fina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Torsdagen:

“Idag ska du värdesätta dig själv och vara stolt över allt du gör! Ge dig själv lite beröm genom egentid eller en gåva. Du uppskattas av andra. En riktig fin dag så håll rätt fokus.

Ett missförstånd eller en oro kommer att lösas idag, du kan släppa taget, det kommer ordna sig! Var positiv!

Fredagen:

” Du har en stark drivkraft som kommer att göra sig påmind idag! Du kan få en övertygande och stark inspiration eller magkänsla till ngt, lyssna på det för det är vägledning från änglarna.

Var inte rädd, var modig idag! Ta ett steg utanför din “comfortzon” och våga satsa! Ny energi ger nya resultat så sätt igång. Änglarna är med dig.”

Ta hand om dig och Imorgon torsdag jobbar jag på Inre Visdomar redan på morgonen kl 09-10 och 12-13, fredag 09-10.30. Kram och varmt välkommen med dina funderingar, jag vägleder i det högsta goda för dig och samarbetar med änglarna och mina guider.

Varmaste kramen från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg