Hej du fina läsare!

Jag skrev ett inlägg häromdagen som jag vill dela med mig utav samt lite mer om mina tankar om detta “ämne” och växande. Jag tror på alla människors unika talang! Har du tänkt på en sak? “Det finns inte ett handavtryck i hela världen som är som ditt?” Är inte det magiskt? Det får mig att inse hur unik du är och att det finns en anledning till att du finns och får ta del av denna värld. Världen vore inte fullständig utan dig!

Om du vill ändra dina resultat i livet så ska du ändra dina tankar och känslor som du sedan agerar till det du vill ha, som leder till nytt resultat! Se och känn alltid det du vill ha! Inte vad andra tycker du ska göra j livet och vad du inte vill ha! Detta är enormt viktigt om man vill förändra ngt och växa i våra liv.

Vad vill Du? Jag har programmerat om mig mycket i livet till det bättre och lyssnat till mitt inre men har en del kvar, som vi alla har , vi blir aldrig fullärda och att växa och utvecklas är en spännande resa. Det är inte själva målet som är ”målet” utan växandet! Att växa innebär också att vi inte alltid vet hur vi ska nå resultatet utan att vi hittar vägar på själva resan och vågar kasta loss! Livet vill oss väl, tro inget annat.

För att bygga upp sin tillit så handlar det mycket om att göra sådant som vi inte gjort förut och våga förändra det vi inte är nöjda med. Förändringen är aldrig hos ngn annan utan hos dig själv! Du väljer alltid vad du vill ta in för tankar och inte! Om du matar dig med negativa saker så blir du orolig och negativ, om du matar dig med positiva, goda nyheter så blir du positivt. Välj rätt! Du kan det. Du kan säga nej! Jag ser nästan inte på tvn längre, bara det som gör mig glad någon gång ibland. Kanske två ggr i veckan ser jag på ngt program. Om det är ngt viktigt så får jag veta det ändå. Jag struntar absolut inte i det som händer och är medveten men jag lägger inte negativ kraft och tid på det.

Jag säker däremot upp saker och ting på youtube m.m som gör att jag kan växa som människa och nå mina mål, jag läser och skriver hellre. Jag kommer också lägga min studie tid mellan 05.30-07.00 på morgonen hädanefter. Jag är absolut inte duktig, det handlar inte om det, det handlar om mitt syfte här på jorden och mitt liv. Ditt och mitt liv är värdefullt!

Reflektera och ändra din attityd till dig själv och andra, så kan du också bryta dina vanor som inte gynnar dig längre. Du väljer ALLTID dina tankar i livet oavsett vad det gäller. Det krävs disciplin och det ger dig frihet, samt enormt mycket kärlek. Jag är på väg att växa ännu mer och jag har ett mål som ger överflöd i mitt liv och i många andras.

Fråga dig alltid varför du går upp på morgon? Vad är ditt syfte? Om du inte vet. Ta dig en stund, dagar eller vad som krävs för att ta reda på det och ge dig hän till detta! Då är du på rätt väg. Ta bort allt annat som inte är bra! Du har ett syfte varför du är här på jorden och vi alla har överflöd av gåvor, det gäller att hitta dem och följa dessa.♥️

Detta är så fantastiskt och fint gjort! Vilka vägledare vi har på vår linje jag och Pierre! Alla vägledare vill utvecklas och vissa har då gett vägledning till varandra, läs detta om Karolin! Ann som jobbar på linjen har skrivit detta och jag skulle inte tveka att ringa till ngn utav våra vägledare eftersom jag vet att de är duktiga! Karolin får så fina “betyg!” Varsågod och hör Anns berättelse om Karolin…

Kan vara en bild av en eller flera personer och text

Jag vill här presentera en kollega på InreVisdomar.se# 14 Karolin som jag har fått vägledning av.

Det blev en väldigt spännande stund tillsammans med Karolin. Hon bjöd in mig i Akashabiblioteket där jag fick vägledning i viktiga frågor gällande min framtid. Och också en titt bakåt i livet som stämde fullt ut.

Hon tog mig också till Änglabiblioteket där jag fick råd som får mig att tänka till och som är mycket värdefulla för mig och som jag ska ta till mig.Jag var också nyfiken på vad hon kunde berätta om mina tidigare liv då det är ett av hennes specialiteter. Det hon berättade kändes både trovärdigt och fantastiskt roligt att få höra.

Hon beskrev också mina andliga vägledare som jag kan verifiera själv och också hört från andra medium. Karolin tittade också i korten för att få svar på en speciell fråga jag hade och var klockren i sitt svar. Karolin är genuin, originell, med väldigt intressanta gåvor och kunskaper. Hon är trovärdig och har en underbar personlighet med mjukhet och ödmjukhet som omsluter en med värme.Jag vill varmt rekommendera min kollega #14 Karolin på InreVisdomar.se

Vill du få ett sms nästa gång Karolin loggar in på linjen så kan skicka ett sms till 71440 skriv karolin som meddelande, du kan också söka henne på det sättet så kan hon ev logga in om hon är tillgänglig. Försök!

Tack Karolin! Jag återkommer!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Tisdagen:

“Missa inte en chans eller erbjudande idag, våga och sätt igång med det som du velat ett tag! Det blir toppen! Ta steg! Änglarna är med dig.

Idag kan du få en känsla om att du vill förnya dig eller förändra! Gör det och lyssna på din intuition , du är rätt!”

Onsdagen:

“Idag ska du vara tydlig med att säga “ja” till saker och ting, eller “nej” Du ska lyssna på vad du vill inte vad du förväntas att göra. Gör det som ditt hjärta säger. Det blir en fin dag!

En vän kan behöva din hjälp eller “längtar” efter dig så har du känt att du ska höra av dig så ta kontakt, det blir så bra!”

Imorgon tisdag jobbar jag 14-15 på Inre Visdomar och på onsdag 19-20.30 så varmt välkommen! Kram!

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg