Hej du fina läsare!

Vad finns det för vägar att gå i livet? Vad är ditt syfte i livet? Vet du det? Du är så värdefull och speciell för ingen annan är som du, glöm inte det! Varsågod, här kommer min krönika och ta hand om dig, hitta din passion och kärlek i livet! Kram!

Anna Strandlind: Hitta ditt syfte här på jorden!

Du är unik! Det finns bara en som du! Och det är endast du som vet vilka som är dina mål och hur du ska nå dem. Släpp all rädsla och visualisera, du kan skapa din dröm.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

När jag för några år sedan satte mig ner och funderade på vad mitt livssyfte är, frågade jag mig själv: ”Vad får mig att kliva upp ur sängen varje dag och hitta drivet inom mig?”.

Det var inte så lätt att veta exakt då, i alla fall inte hur jag skulle hitta dit. Idag vet jag vad min drivkraft är, mitt ”varför”, och har vetat det ett tag nu. Det hjälper mig att hålla rätt fokus. När vi vet våra mål som är baserade på längtan, passion och den egna sanningen, då hittar vi till slut till vårt ”varför” och vågar följa den kraften.

Det blir en kraft som leder oss framåt, både omedvetet och medvetet.

När vi gör något av längtan och passion och för att vi vill, då hittar vi alltid vägar att nå dit. Ibland tar det längre tid, ibland kommer resultaten snabbt. Alla människor som lyckas i livet, är de som inte ger upp utan hittar andra vägar, om den väg de provat från början inte funkar. Vi ska nog lära oss att inse att vi inte misslyckas förrän vi ger upp. Ett misslyckande kan till och med leda till något bättre. Så egentligen handlar det inte om misslyckande, utan om vår rädsla.

Rädslan sätter ibland stopp innan vi försökt. Då skapar vi själva dåligt mående och tappar hoppet. Om vi alla skulle fokusera på det vi vill ha i våra liv och veta vårt syfte, skulle världen se annorlunda ut. Det finns ingen annan som har ditt handavtryck! Det är väl ändå speciellt och unikt? Det finns ingen som du i hela världen!

Jag är övertygad om att du kom till jorden av en anledning och att du har allt inom dig i överflöd. Vi har även genetiska, speciella gåvor och krafter som vi inte alltid är medvetna om. Inte heller universums kraft som vibrerar inom oss och ut mot världen dygnet runt. Hela du är vibration och energi! Allt är energi och i rörelse, så höj din vibration till det du vill ha i ditt liv, inte tvärtom.

Gör upp ett mål som du vill nå, inte vad du tror att du kan få eller klara av. Sätt ett mål som får dig att häpna lite, känna en ”kittlande” känsla. Det är detta du vill ha! Sedan visualiserar du det varje dag i detalj, ser miljön du befinner dig i. Vad du gör, hur det ser ut, hur du mår. Agera sedan varje dag tills du når det du vill ha.

Tacka mycket och skapa din dröm. Du är nu på väg, ge aldrig upp!

Varma kramar från mig från mig.

Här kommer budskapen till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Onsdagen:

Det finns romantik runt dig eller så finner du en passion i ngt eller ngn person idag. Våga ta steget!

Idag ska du lyssna på din intuition för att få svar på det du undrar, du får svar, agera sedan efter det. Änglarna är med dig så tacka gärna!

Torsdagen:

“Idag finner du en “nystart” inom dig själv och ngt som du velat länge så sätt igång! De blir så bra! Änglarna är med dig.

Framgång eller gott resultat väntar så tveka inte på din förmåga idag utan tro på dig själv!”

Jag jobbar på Inre Visomar dessa tider i veckan och vi är många som jobbar för det är öppet 09-24 eller 09-01, på helg. Varm kram och välkommen! Vi älskar att vägleda!

Ta hand om dig så syns vi snart igen!

Varm kram från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg