1. Tro på välstånd och överflöd.
  Du måste tro på att det finns massor av goda saker i universum.
  Alla är vi unika och får överflöd av olika saker från universum. Om man önska sig något mer av en sak så kom ihåg att inte begära för mycket. Lagom är bäst.
 2. Bestäm dig för vad du verkligen vill ha – nå ditt mål. börja affirmera det du önskar dig i livet. sätt dig ner och skriv ner på en lapp dina mål och ta med det när du affirmerar. det kan ta ett tag så ha tålamod.
 3. Tro på ge och ta “karma”
  För att kunna attrahera bra saker i ditt liv behöver du själv vara
  en kraft för det goda. Om du tänker själviskt kommer du inte att
  attrahera det goda från andra människor eller från
  ”universum”.
 4. Använd dina gåvor och talanger
  Ge lite av dig själv, det behöver inte kosta pengar. Ge av din tid till någon som behöver prata. hjälpa en medmänniska, kanske plocka upp något som ligger och skräpar. när vi gör goda gärningar kommer dessa tillbaka i form av det du affirmerar.
 5. Rensa bort negativt ”skräp” saker som inte gynnar dig
  Gör dig av med negativa känslor och saker som hindrar dig i din vardag. fokusera mera på dina drömmar och mål. var förlåtande för osämja skapar negativa energier. fokusera på dina mål och drömmar. de saker du inte använder kan du sälja eller skänka till behövande.
 6. Skriv ner ditt mål eller dina önskningar på ett papper. En komihåg lista med mål eller planer som behöver lite struktur i vardagen. fyll på denna lista varteftersom, som en lite minnes lapp. efter ett tag så har du memorerat det och behöver inte påminna dig själv om dina mål. det hjälper dig i din framfart till det liv du önskar.
 7. Skapa en bild av det du vill ha
  Visualisera det ofta och se dig själv få det du vill ha. dröm dig bort helt enkelt. Det hjälper universum att hjälpa dig nå dina drömmar och mål
 8. Säg det högt för dig själv
  Säg vad du vill uppnå. Säg det till en vän eller till dig själv. Det
  när du känner dig lugn och harmoniskt säg högt ” Jag ber till mitt högre jag och universum att nå mina mål och drömmar”
 9. Var tacksam
  Var tacksam för allt som du redan har i ditt liv och sen visualisera hur ditt liv kommer att förändras framöver.
 10. Ge till andra människor
  Vad du än får – dela det med andra. Om det är pengar, ge bort
  en del av dem, på ett intelligent sätt för att skapa så mycket
  kärlek, sanning och skönhet du kan.
Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg