Hej alla läsare!

Att hålla balansen och älska sig själv är det viktigaste du kan göra för dig själv. När du älskar dig själv så börjar du se dig själv i ett annat ljus där du står i din säkerhet och trygghet  med dig själv och vilken väg du ska gå. Skulle du gå en väg som är lite fel så kommer du tillbaka till den vägen och de människor som ska vara med på just din egna  livets resa. När du skapar modet och styrkan att gå den vägen du är menad att gå då kan inget bli fel. Däremot kommer kanske inte  den inre resan att kännas behaglig därför då låter du dig själv få läka och möta dina rädslor men sedan hittar du din balans och styrka igen för att kunna släppa taget igen tills att där inte är något mer att släppa taget om kring rädslor och motstånd.  

Bygg upp  en inre styrka därimellan för att  återhämta och balansera för att sedan släppa taget igen och rensa så att du kan bli fri från ditt bagage och istället göra entré  för att bli den bästa versionen av dig själv. Tålamod och förståelse över vem du är och du lär känna dig själv som du aldrig gjort tidigare och du blir den du vill vara.

Nu kommer budskap för vecka 27

Skapa glädje i allt det du gör , låt kreativiteten flöda. Lita på att allt som sker nu har en anledning och håll dig till positiva energier. Våga agera för det du verkligen vill göra och håll inte tillbaka. Se möjligheterna som kommer din väg.

Finns för dig på inre visdomar för individuell vägledning , healing och medial sittning på dessa tider under vecka 27.

Ha en fin vecka!