Hej du fina läsare!

Jag vill börja med att berätta vad tacksam jag är för alla fina inlägg och kommentarer som jag får, stort tack från hjärtat! Jag tycker denna krönika som jag delar med mig utav är så kraftfull och viktig, för det är du med…Du kommer förstå vad jag menar, läs gärna och varsågod:

Anna Strandlind: Kärlekens oerhörda kraft 

Det är tack vare kärlek som vi människor och världen omkring oss utvecklas. Att lägga tid och energi på något är ett sätt att visa omsorg och kärlek. Det är då vi växer!

Text:  Anna Strandlind Foto:  Shutterstock 

Livet kan vara ganska enkelt, om vi väljer det. Det kan upplevas lite provocerande när jag beskriver det så, men livet består av positiva eller negativa saker. Det är klart att det finns något mitt emellan också, men generellt är det ändå på det här sättet. Något är fel i ditt liv om du upplever mer negativa än positiva saker. Du vet själv om det är så. Ställ dig frågan och känn in!

Ibland kan vi jämföra oss med andras liv och leverne. Det blir fel, om vi upplever att vi har en massa brister som drar ner oss själva. För du förtjänar överflöd och lycka i ditt liv, tro inget annat.

De människor som har ett lyckligt liv, vet kanske inte exakt vad de gjort för att skapa det. Något kärleksfullt har de gjort, men det kan vara svårt att sätta ord på det. Vad är ett lyckligt liv? Det är väldigt individuellt.

Alla som skapar lycka och känner sig lyckliga, har gjort något av kärlek! Allt positivt kommer ur kärlekens val.

Flera tusen år tillbaka och fram till nu har alla pratat om kärlekens kraft och helande på olika sätt. Budskapens kraft i kärlek är stor och kommer alltid att vara det. När vi älskar och känner kärlek så är det den största kraften som finns i universum och för oss människor.

Jag tror inte alla människor förstår hur stark vår förmåga att påverka oss själva och andra i kärlek är. Det är en energi som ibland är osynlig ”för ögat”, men också den starkaste energin som finns inom oss. Kärleksfulla handlingar kan aldrig bli fel.

Kärlek är så mycket mer än att älska sina barn, djur och annat, det är en positiv kraft som är oerhört stark. Kärlek ligger bakom allt som är gott.

Vi skulle inte vara någonting utan kärlek, eller hur? Hur skulle världen se ut utan kärlek? Vi hade inte funnits utan denna oerhörda kraft. Utan kärlek hade vi inte skapat världen med all dess kunskap. Tänk på all den kärlek som finns bakom uppfinningar och vår utveckling. Den tid och energi som människor lägger på saker och ting är i grunden kärlek och omsorg.

Detta får mig att reflektera över hur jag själv kan bidra med denna kraft varje dag. Vi gör så mycket av kärlek som vi inte ens tänker på. Och när vi blir medvetna om denna kraft, kan vi göra ännu mer. Det är stort!

Kärleksfulla kramar från mig, Anna

Nu fina du, så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Onsdagen:

“Idag är du redo att manifestera det du verkligen vill, så varför vänta? Du fixar det! Änglarna är med dig!

Du ska inte vara rädd, använd din fina förmåga och tro på den, du har större förmåga och kraft än vad du tror. idag får du hjälp utav ngn som betyder en del. Fråga om hjälp.”

Torsdagen:

“Ha lite självdisciplin idag och ge inte upp, var lite strukturerad så kommer det lösa sig. Du får en del gjort utan tvivel då…

Glöm inte vilan eller återhämtningen idag, Ge dig själv egenstunder mellan ansvar, du får positiva tecken från andevärlden som hjälper dig.”

Ta hand om dig! Du är guld värd!

Varma kramar från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg