Hej du fina läsare!

Jag slutar aldrig att tro och lita på universum! Den levererar överflöd varje minut men det gäller att ha rätt mindset och inprogrammering, att ibland lära om totalt och vara beredd att jobba med sig själv i kärlek. Varsågod och min krönika idag!

Anna Strandlind: Allt du önskar kan du få

Attraktionslagen finns till för oss alla och hjälper oss att nå våra mål. Men det gäller att våga tro på att det fungerar. Visualisera din dröm som om du redan var där. Prova !Text:  Anna Strandlind Foto: 

Jag anser att vi har kommit till denna värld för att växa och lära oss saker och ting. Eftersom allt är energi så är också allt i rörelse. Energi står inte still, den kan expandera, växa och utvecklas. Precis som vi människor. Därför tror jag att det är viktigt att vi inte stannar upp utan ser våra dagar som något nytt och utvecklande.

Det kanske låter lite ”överarbetat” men jag tror inte att det är det. Vi tänker cirka 90 procent likadana tankar idag som vi gjorde igår och hur utvecklande är det? Då menar jag de tankar vi har när vi stiger upp, gör våra dagliga sysslor på rutin, åker till jobbet, kommer hem, lagar mat. Ja, du förstår säkert vad jag menar.

Jag tror också att vi människor underskattar vår förmåga och inte tar vara på allt vi kan, på grund av rädsla. Vi vänjer oss snabbt vid olika rutiner och ifrågasätter inte varför vi gör vissa saker och varför vi inte skulle klara av det vi egentligen vill göra.

Vad vill du ha i ditt liv? Säg det högt till dig själv. Obs – och detta är viktigt – det är inte vad du tror du kan få, utan vilken är din önskan? Det är en väldig skillnad. Det finns ett överflöd i universum till oss alla, vi är ämnade att få det vi vill ha. Alla vill ha olika saker, så det räcker till var och en.

Attraktionslagen är en konkret lag. Jag har skrivit om detta förut men inte på samma sätt. Det du tänker och lägger energi på är det du skapar i ditt liv. Det räcker alltså inte bara att tänka på det du vill ha utan du ska känna. Du ska vara i känslan som om du redan hade det du vill nå. Det är det viktiga. Din känsla ska vara naturlig och ”självklar”. Du är redan där! Jag tackar ofta änglarna för att de hjälper oss.

Detta går att öva på, så om du varje dag lägger kärlek, glädje och energi på det du vill ha och visualiserar det starkt flera gånger, så kommer du att få det. Och var i harmoni med det. Känn dig värdig, stolt och säker på att du redan har det.

När jag ville ha min häst Duggan så visualiserade jag detta och såg mig själv med hästen. Jag tackade mycket innan och kände att hon och jag var ett. Inom mig såg jag vad vi gjorde tillsammans, vart jag red… Jag fick henne efter ett par veckor!

Jag funderade aldrig på hur jag skulle få denna häst, utan litade på att universum löste det åt mig. Och det hände. Detta är inget specifikt för mig, alla kan göra detta så sätt igång! Vad vill du ha? Framförallt se till att du är i hög energi och se allt som är bra, ej tvärtom. Ge inte upp på vägen, Du får resultat.

Varma kramar från mig,

Så här jobbar jag i veckan på Inre Visdomar så vill nu nå mig så kan du ringa, är jag upptagen så tvivla inte på att ringa ngn annan fin vägledare.

Imorgon onsdag börjar jag 18-20. kram och mitt varmaste välkomnande.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Onsdagen:

“Tänk på att om du sitter i en “utmaning” så kommer du utvecklas och det kan leda till ngt ännu bättre så tvivla inte idag, fortsätt! Änglarna är med dig.

Se dig själv lyckas idag och glöd dig i förskott för det kommer gå väl! Tacka gärna änglarna idag för det bästa resultatet som sker i din situation. “

Torsdag:

“En kontakt eller ngn som du tänkt på ett tag ska du höra av dig till om det är ngt du funderar på, ibland så kan det bli missförstånd men ni bryr er! Ta positiv kontakt idag istället för att vänta.

Idag kan du få en “gåva” eller befrielse av ngt slag, andas ut och njut. Änglarna är med dig.”

Ta hand om dig och ta vara på dina dagar!

Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg