Hej du fina läsare!

Jag vill mer än gärna dela med mig utav detta idag, så varsågod och läs, kram!

Vi har alla förmåga att läka oss själva…

Vår själs avsikt här på jorden är att uppleva kärlek till oss själva och andra. För att kunna ta emot det så bör vi kunna älska och acceptera oss själva. Om vi gör det så finns möjligheten att förändra, läka och kunna älska, framförallt kunna leva det liv som är meningen vi ska leva. Jag tror att vi alla har möjlighet att kunna läka oss själva enormt mycket men vi ser inte vårt fulla potential.

Vi tror inte att vi själva har kraften att kunna ge oss den tilliten och kärleken som behövs. I vårt samhälle där allt ska gå snabbt, så vill vi även att läkandet ska gå så fort som möjligt, ibland försöker vi även hitta genvägar till ett gott mående. Vi löser symtomen via mediciner men vi tar inte hand om det “egentlig” problemet som skapade det sjuka inom oss…

Jag tror att vi alla gör så gott vi kan utifrån de möjligheter vi har i livet, i alla fall vill jag tro på det. Vi är heller inte alltid medvetna om varför vi gör som vi gör, det sitter så mycket inprogrammerat inom oss hur allt ”ska” vara så vi ser inte vårt fulla potential. 

Jag har varit med om och har sett så mycket inom vården eftersom jag har jobbat inom det mesta inom vård, omsorg och framförallt inom akutsjukvård. Det finns så många fantastiska människor som hjälper andra varje dag men som tyvärr inte älskar och accepterar sig själva. Det visar sig ofta i ett missnöje, ”utbrändhet” eller att det är någon annans fel att måendet är som det är.

Det finns ingen som väljer att visa dåligt beteende om det inte finns orsaker till det. Det finns tusen orsaker till detta givetvis, allt ifrån trötthet, fysiska och psykiska sjukdomar. Ofta är det väldigt ”starka” människor som ”bränner ”ut sig, det är inte de som känner efter med sina egna behov som blir utbrända.

Det är våra tankar som sänder ut negativitet som skapar våra känslor och sedan sätter sig i vår kropp, det blir till handling och sedan skapar vi resultat efter det, både bra och mindre bra…Det är enormt viktigt vad vi fyller våra tankar med varje dag! Direkt när du går upp, välj bra tankar som fyller dig med möjligheter. Inte tvärtom…

Jag tror att vi alla kan hitta en balans där vi kan lära oss älska och acceptera oss själva lika mycket som vi älskar och ger till andra, fast jag menar inte att det är en lätt väg. Jag själv har varit ”utbränd” och gett av mig själv till andra och bitit ihop, gjort andras jobb så det blir ”gjort” enligt mig själv, ställt upp och ville vara till lags, mycket på grund av min egna osäkerhet och oförmågan att kunna älska mig själv och mitt värde, acceptera mig själv. Min självbild var inte den bästa, den är mycket bättre idag.

Det är när vi kommer till insikt om vårt egna mående och jobbar med det, som gör att vi kan ge otroligt mycket till andra människor och växa, då ger det energi istället för att ta energi ifrån oss. Vi alla är energi! Allt är i rörelse så vi har energi. Idag ger jag mer till andra på ett annat sätt än förr. Skillnaden är att jag ger mig själv lika mycket genom att inte ignorera det som är viktigt för mig men behöver växa precis som alla andra och bli mer medveten och lära mig mer, det är spännande! Älskar du dig själv? Skapa det inifrån och ut…

Varmaste kramen från mig, Anna

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och fyll dem med kärlek och ha tillit. varsågod;

Fredagen:

“Sakna ner idag och lägg märke till dina glädjande saker i livet, idag kommer du få uppleva detta, tacka änglarna för att du ta emot detta idag!

Idag ska du ta vara på din kreativitet och våga uttrycka dem! Så ge dig hän! Det blir befriande!”

Lördagen:

“Idag ska du ta en “risk” och göra ngt annat och våga ta ett nytt “steg”! Dröm och följ den vägen du ämnat att gå, ditt hjärta styr, glöm inte det. Det blir en sådan fin dag.

Slöpp taget och greppet om det som inte gynnar dig nu! Sluta älta och lägg bakom dig, du är värd att njuta nu och framåt så bestäm dig för det. Änglarna är med dig, be dem och släpp bekymren till dem, ha sedan tillit.”

Här är mina arbetstider imorgon och i helgen, varmt välkommen till mig eller ngn annan fin vägledare, kram! Du är värdefull.

Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg