Hej du fina läsare!

Jag vill börja att dela med mig utav min krönika som är högaktuell och ngt som påverkar våra liv varje dag. Varsågod och hitta möjligheterna…Kram från mig!

Anna Strandlind: Vi kommer att klara det!

Den tid vi lever i nu föder många frågor. Vad kommer sen? Hur ska vi orka? Vi har varandra, även om vi håller avstånd! Påminn dig själv om livets möjligheter och glädjeämnen. Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Jag och min man satt vid frukostbordet och samtalade om olika händelser i våra liv samt vad som händer i världen. Vi funderade precis som så många andra gör: Vad kommer att ske? Vart är vi på väg? Vad kan vi göra för oss själva och andra i vår omgivning för att må så bra som möjligt? Vi har alla ett eget ansvar för detta.

Mitt liv har inte förändrats så drastiskt som för många andra under pandemin, förutom att en del föreläsningar, storseanser, kurser med mera blivit inställda. Det är tråkigt, men så är det. Jag känner enormt mycket för de som är ensamma och alla sjuka människor. Jag har ju en familj, men många har inte någon och det gör ont inom mig. Jag kan fortsätta att träna, skriva, ha sittningar, måla tavlor och annat som händer i mina företag. Plus att vara med mina djur som ger så mycket kärlek. Det enda problematiska är att hitta nya vägar ekonomiskt, men det kan vara utvecklande också. Jag är lycklig, för jag har ett fint liv för övrigt samt att jag får jobba mycket med det jag älskar.

Jag tror att det är enormt viktigt att ta den här pandemin på allvar med allt vad det innebär, men det är lika viktigt att var och en försöker hitta en annan vardag som kan ge inspiration. Det krävs lite nytt mod och engagemang för att tänka om, men det hjälper inte att tycka synd om sig själv och bli ett offer. Det bara stjälper oss i livet. Jag tror att vi kan hitta en annan sorts medkänsla och kärlek till varandra idag än vad vi kanske gjort tidigare. Vi har fått tid att reflektera, känna in och kanske ”bara vara”. Vad är viktigt för dig och för andra? 

När människor är friska önskar de sig tusen saker, när man är sjuk önskar man bara en – att bli frisk. Har vi inte hälsan så fungerar inte mycket i livet, tyvärr. 

Vad ger vi oss själva för förutsättningar för att göra livet så bra som möjligt? Vi kan lägga enorm energi på det som egentligen inte är så viktig och bra för oss. Sedan beklaga oss ännu mer, det är så synd.

Jag tror att vi behöver bli påminda om livets möjligheter och att skapa dessa själva, inte sitta och vänta på att allt sker automatiskt. Vi kan fortfarande uppleva natur. Vi kan studera, läsa, vara kreativa, möta människor ute om vi håller avstånd. Vi kan också be för en bättre värld och framför allt ge oss själva kärlek och glädje. Vi lever nu och vi har varandra, trots avstånd. Vi kommer att klara det!

Jag vill ge dig en energikram med mycket kärlek!

Vill du ha kärleksfull vägledning från duktiga medium och vägledare så tveka inte att ringa till ngn utav dem. Läs gärna om deras utbildningar, kunskaper, erfarenheter och passion på vår hemsida. Välkommen!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Onsdagen:

“Ta en liten “time out” och ta hand om dig själv idag, inte bara andra…Du är viktig. Änglarna är med dig.

Vänta in ngt beslut nu och “sov på saken” Gör inget förhastat idag utan ta det lugnt, det blir bra det du bestämmer dig för.”

Torsdagen:

“Du kommer lyckas snart och idag får du tecken på att du är på rätt spår. Änglarna är med dig så ha tillit.

Om du känner att du haft det lite jobbigt i en relation, vän eller kärlek så döm inte dig själv eller ngn annan. Ibland så händer saker utan att ngn menar ngt och var förlåtande och visa förstående men var också snäll mot dig själv.”

Varma kramar från mig och mina djur!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg