Hej du fina läsare!

Vet du att andevärlden ger oss olika färger ibland som tecken och symboler. Det är inte bara chakrafärger och änglar som visar sig olika nyanser och färger utan vi har ju också guld, svart, silver och brun m.m Jag tänker berätta lite om dessa färgers betydelse och kanske kommer du förstå vad andevärlden vill förmedla till dig…Kram och varsågod:

GULD: Dras du till Guldfärg eller nyanser av guld eller bara råkar på denna färg på ngt sätt så är det budskap om lycka, framgång , goda tankar. Det kan också vara så att du har bra idéer i det “högsta goda” och att du ska tro på dem och agera. Det finns också ett starkt och fint relationsband till människor och djur. Det är tecken på att du nått eller kommer att uppnå, välbefinnande och glädje. Var öppen för din väg nu!

SILVER: Är månens och feminin energi. När silver kommer till dig så är det tecken på att du ska utforska din feminina energi och din andlighet. Silver har en beskyddande andlig vibration, där det handlar om att lyssna på sin egen kraft och sitt inre. Släpp också taget om gammalt som inte gynnar och ta in det nya i ditt hjärta. Din röst som blir hörd.

SVART: Kan vara både en positiv färg och mindre positiv färg. Det behöver inte alls vara ngn negativ färg som många tror utan det är en färg med integritet och ett djup, elegans. Den kan koma med budskap om kraft och dold potential, samt en skyddande färg. Var observant och öppen för förändringar. Det kan också tyda på mörker eller lite fara, Gå på din magkänsla och känn in denna färg. Själv älskar jag svart också men väljer ofta denna färg när jag ändå känner mig pigg och glad.

BRUN: När denna färg kommer så se till att ha ett praktiskt förhållningssätt. Var jordnära och ta emot denna andliga energi från moder jord. Ta kontakt med naturen, lita på dig själv och fortsätt vara balanserad. Det är en ödmjuk färg och står också för ett “hårt arbetande” Fokusera på dina mål och var ödmjuk. Lite diffusa färger av brunt kan vara tecken på att man är lite lat, förvirrad eller att man sitter fast i ngt. Gå ut i naturen…

Nu fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Fredagen:

“Idag kan du få tecken utan änglarna att du är på rätt väg genom tydliga tecken som du kommer förstå, tacka och ta emot! Du kommer förstå!

Har det varit en oro för ekonomi, eller finns det en oro hos dig nu, agera och ta tag i ngt som du skjutit på och det kommer lösa sig. Be ärkeängel Ariel om hjälp och agera efter det. Du får hjälp.”

Lördagen:

“En relation kan gå in i en djupare fas så var öppen för kärlek och omtanke idag!

Ett kalas, firande eller ngn typ av gemenskap trots dessa tider kan ske idag, var öppen för förslag eller ta tag i det själv.”

Varm kram från mig och ha en fin helg! Våra handplockade vägledare finns för dig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg