Sjävtest ” vem är jag”  

Dags att ta fram papper och penna igen, och numrera från 1 – 9. Här under kommer du att få tänka igenom olika saker runt dig själv och skriva bokstaven A – D som passar in bäst. Efter denna lilla test kan du läsa lite om hur du ska göra framöver.             

Hur har du det just nu inom olika områden               

1.  Trivs du på ditt arbete? Känns det bra eller skulle du vilja byta?  Om du inte jobbar , trivs du med din nuvarande situation? Skulle du vilja göra något annat? Får du den uppskattning du önskar dig från din omgivning? Alla dessa frågor relaterar till Vatten inom Feng Shui.

Vatten motsvarar din livsväg. Hur du planerar din framtid men även hur ditt liv har varit tidigare.  Hur du färdas i livet                    

 1. Livet flödar på ganska bra.  Jag känner mig nöjd med min nuvarade situation, även att jag blir uppskattad av dom runt mig. Jag är på rätt väg i livet.
 2. Nästan som ovan fast saknar något..                            
 3. Som nedan fast inte fullt ut.                                             
 4. Jag känner att det är dags att göra stora förändringar i livet. Nytt jobb, nya vänner.                                   

Relationer      

2.   Hur fungerar dina nära relationer, partner och vänner? Eller är du singel och  har en stor vänskapskrets?  Är  du nöjd med det du har nu? Eller känner du dig ensam och bortglömd? Letar efter den sanna kärleken, eller känner att du vill bryta det du har nu? Dessa frågor handlar om jord i Feng Shui.      

Det betyder mottagligheten och tillstånd i vilket relationer utvecklas. Denna fråga tittar på hur alla relationer fungerar bra eller om det finns svårigheter att ta it med.’                                              

 1. Jag instämmer helt , mina relationer fungerar jag får den kärlek och uppmärksamhet jag önskar mig och har även ett aktivt socialt liv.                                   
 2. Som ovan, fast något litet önskar jag att ändra på.                                              
 3. Som    nedan,  några saker är jag nöjd med..                                    
 4. Mitt  kärleksliv funkar inte, jag träffar alltid fel partner. Det känns som jag kommer ett leva själv. Eller jag håller på att separera från min nuvarande partner.   Jag har väldigt begränsat umgänge med andra, nästan inga vänner och känner mig väldigt ensam.                            

Äldre               

3.   Hur är din relation med dina föräldrar? Har du en nära relation med en äldre som du tycker är en viktig del av ditt liv? Eller har dina föräldrar gått bort? Hur bevara du deras minne,. Det här området symboliserar Åska i Feng Shui.  Det motsvarar din relation och omsorg till  familj, föräldrar,   äldre, lärare och överordnade, t.ex. en chef.                               

 1. Jag har en bra relation med mina föräldrar. Båda finns kvar i livet. Jag har även bra relation med min chef, far – mor föräldrar. En av mina föräldrar finns kvar i livet och jag har bra relation till den Jag är tacksam för mina nära relationer  
 2. Som ovan,  fast något stämmer inte.                            
 3. Som nedan, fast lite mindre så.                                      
 4. Jag har ingen bra kontakt med mina föräldrar. Jag har svårt att ha en bra relation till dom omkring mig, det gäller chefer och andra som står mig nära. Jag kommer sällan bra överens med äldre personer. Har aldrig känt mig älskad av mina närmaste

Din Ekomi       

4.   Hur ofta känner du dig nöjd över din ekonomiska situation? Är du ofta oroad över att dina pengar inte ska räcka till? Är pengar ditt stora problem i livet?  Eller är du en person som kan koppla av och vet att pengar kommer in och du kanske har lite extra tur vid din sida.  Detta område kallas för vind i Feng Shui.    Det skapar energin av välsignelser från den materiella  världen – inte bara  pengar utan också skapa lycka. Man kan vara rik på många sätt.     

 1. Jag känner mig nöjd över min nuvarande situation. Jag har en inkomst som jag klarar mig på och pengar är egentligen inget problem för mig. Och turen är med mig.                          
 2. Ungefär som ovan, lite mer pengar skadar inte.                            
 3. Som nedan, jag går runt i alla fall.            
 4. Jag känner mig pank, knappt så jag kan betala mina räkningar. Har en hel del skulder som jag måste ta itu med.                                 

Universum      

5.   Talet 5 som finns i mitten av kardinalen 1 till 9, kallas för Tai Chi. Det är universums centrum där allt områden möts inom detta område . Det är i Tai Chi som jord och himmel möts och skapar alla andra element som är viktiga för oss, och här behöver vi balans.                                 

Hjälpsamma  pålitliga vänner                

 1. Har du vänner och relationer som du kan lita på? Kan du be dom om  hjälp? Är du generös och hjälper tillbaka? Hjälper du behövande på något sätt. Kan vara att stanna upp och prata, ge kanske en mindre peng till någon som verkligen behöver det. Eller stöttar en grupp som har det sämre?

Det här området  symboliserar ordet himmel och dess breda perspektiv.

 1. Jag känner att jag är aktiv och vill gärna hjälpa till där jag kan bidra med något. Jag har vänner som finns när jag ber om hjälp, och jag vet att jag också finns till för dom. Här kommer Karma in. Man ger av sig själv och får lika tillbaka.                            
 2. Nästan som ovan,                                           
 3. Som nedan men jag hjälper till ibland.                                              
 4. Jag vill hjälpa andra men känner att tiden inte räcker till, Eller att jag vill men har inte möjlighet att dela med mig då jag inte själv knappt klarar mig. Karma är nog något som inte fungerar i min vardag, jag har provat men inte fått något tillbaka. 

Kreativitet      

7.   Är du kreativ? Har du en massa idéer och brinner för det du gör?  Har du barn som du måste sysselsätta hela tiden? Är relationen med barn glädjefullt eller känner du att det blir turbulens?. Det här området motsvarar sjön. Här samlas all positiv energi och möjliggör din kreativitet tillsammans med andra. Den ger dig glädje.                   

 1. Barn skänker mig glädje både mina egna men även andras barn . och det får min kreativitet att blomstra. Göra saker tillsammans och skapa skönhet och glädje. Brist på ideer och projekt finns inte     
 2. Som ovan, fast mindre   så.                                              
 3. Som nedan, fast mindre så.                                              
 4. Barn ska synas men inte höras, inte kräva att man ska hitta på nya idéer, jag känner mig ganska tom på det just nu. Jag har svårt att komma överens med barn.            

Att tänka på  

8.   Vad har du för relation till den andliga världen? Brukar du meditera, spå i kort , kanske pendla eller liknande. Gå på mässor, läsa olika artiklar i tidningar.Vår kapacitet för inre stillhet kallas Berget och motsvarar meditation, eftertanke och själviakttagelse.  

 1. Jag tycker att mitt liv är fullt av andliga meningar. Jag brukar meditera. Läsa olika saker som har med andlighet att göra. Tycker om det mystiska.  Har studerat en del inom området.                   
 2. Som ovan, fast lite mindre .                                              
 3. Som nedan fast lite mindre ..                                           
 4. Jag är  skeptisk på detta, det finns ingenting som kan bevisa det hela. Jag vill meditera men får inte ro i kroppen. Jag har inte lust att läsa värst mycket. Jag förstår inte den här delen.                          

Upplysning     

9.   Bryr du dig om vad andra tycker och tänker om dig? Är du tillfrredställd med det du har skapat i ditt liv eller är det något som saknas.  Känner du att de svar du söker finns inom dig. Eller söker du vägledning från andra för att bekräfta det du vet innerst inne? Detta område har med energin av Eld att göra.   .                                                           

 1. Jag är ganska säker på att jag har valt rätt väg i livet. Jag tror på mig själv. Många ser mig som inspirerande. Jag är nöjd med mig själv och kan vara ensam för att finna harmoni.  Jag tror på min intuition.            
 2. Nästan som ovan.                          
 3. Som nedan, kanske en del som hör till A                         
 4. Jag känner mig ensam och vad andra tycker om mig betyder väldigt mycket. Ingen uppskattar mig för det jag gör
 5. Gör ett sådant diagram som nedan              

Ringa in dina  svar innan du fortsätter:                                   

Vatten          1.                  A                   B                 C                   D                     

Jord                2.                    A                     B                    C                     D                                                                     
Åska              3.                    A                     B                     C                     D                     
Vind              4.                    A                     B                     C                     D                     
Tai                   Chi                 5.                    A                     BCD
Himmel        6.                    A                     B                     C                     D                     
Sjön               7.                    A                     B                     C                     D                     
Berget           8.                    A                     B                     C                     D                     
Eld                 9.                    A                     B                     C                     D                     

När du gjort den hör övningen kan du tydligare se vilka områden som är viktigast att ”angripa” med Feng Shui.             

Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg