En värd full al energier         

Det finns olika energier i allt runt oss. Inte bara känslomässiga utan även saker runt oss. Det är detta som kalla chi inom Feng Shui.

Med hjälp av Feng Shui kan du med dessa energier finna inre blockeringar och öppna upp olika chakran för att öppna upp för ett fritt flöde av positiva energier. Fungerar som akupunktur men här ändrar du saker omkring dig. Du aktiverar detta genom att granska din omgivning och hemmet. Kanske ändra lite färger flytta på vissa saker och tillsätta material för att få harmoni.

Med hjälp av Feng Shui får du hjälp att skapa harmoniska miljöer. Det ger dig verktyg att korrigera obalanser och förbättra ditt liv.                                              

DIAGNOS                   

Om du bor i en lägenhet som te.x har mögel, dålig ventilation mm. Så avspeglar det sig både hur du mår men även att saker och ting inte kommer till dig som du önskar.. det är dåliga energier och behöver åtgärdas.              

Innan du börjar göra förändringar behöver du först se dig om och titta på vilka möjligheter som finns- men även mirakel som finns runt hörnet. Du ska visualisera det du vill ha.    

Ta fram ett papper och skriv te.x

Jag har funnit en man men det finns hinder innan det blir vi 2

Jag kommer att få den uppskattning jag behöver från mitt jobb. Det är bara chefen som har haft mycket att göra.                   

Snart har jag de pengar jag behöver för att kunna betala mina skulder.                                     

Använd liknande fraser men dom ska skrivas i Jag form.

Snart kommer nästa del där jag fortsätter att ge tips och råd                                              

Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg