Feng Shui i dagens tider

Feng Shui är indelat i 8 olika delar s.k. Trigament. Himmel, jord, eld, vatten, berg, sjö, vind och åska.  Till dessa kan känslor fysisk materia, andlighen kopplas ihop till någon av de åtta delarna. Den mittersta delen är feng shui, är ying and yang.                                                                

BAGUA                              

Baguan består av nio hus. Och det har med ditt liv att göra. Och dessa ska vi fylla med positiva energier och få balans i. 

Den ser ut såhär.                                   

När alla dessa ”hus” är i balans, är du i harmoni . och det är grunden i Feng shui .  Dom olika husen vi ska jobba med är.

1 – Färden – Vatten, ha bra relationer och förhållanden.

2 – Relationer – Jord, känna tacksamhet och respektera personerna omkring sig.

3 – Äldre – Åska, vara nöjd med vardagslivet

4 – Lyckliga välsignelser –Vind,; Ge och ta, ett med universum Karma

6 ‐Hjälpsamma vänner – Himlen .Kunna vara sig själv    

7 – Kreativitet – Sjön); Kunna koppla av, meditation, omfamna livets mirakel    

8 – Eftertanke – Berg, erkänna sig själv och tycka om sig själv 

9 ‐   Upplysning – Eld) tro på sig själv   Hälsa  

5   –   Enhet). Allt tillsammans         

Nästa del blir lång och intressant.

Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg