Hej du fina läsare!

Jag vill skriva om fridfullhet igen och vad det kan innebära, vad tycker du är fridfullhet? Vad får dig att känna frid? Detta är en helande känsla som har en stor betydelse i våra liv så stanna upp ett par minuter och läs gärna…

Jag upplever att fridfullhet är det som gör mig lycklig och ger mig ett inre lugn som hanterar livets alla aspekter. 

Att hitta ett lugn och leva fridfullt innebär inte att vi är naiva eller godtrogna i allt som sker. Vi kan istället hantera livets utmaningar med allt det som är jobbigt utifrån en lugn plats, där vi har en inre trygghet och tron på att det blir bra. Fast det är stressigt runt omkring oss ibland så kan vi hantera det genom att lära oss uppleva fridfullhet.

Hur hittar vi dit då? Vi alla kan öva på detta, vem som helst kan leva med en känsla av lugn. Det handlar mycket om accepterande, nyfikenhet och att hitta sin egen kraft, glädje och sinnesro. 

Om du vid olika stressande situationer fokuserar på din egen reaktion istället för andras reaktion så är det en bra början att skapa medvetenhet. Att stärka kontakten med dig själv öppnar upp så mycket möjligheter och läkande inom dig. När du börjar bli medveten och utforskar dig själv i dina reaktioner så skapar du mindre försvar och lägger energi på rätt sätt utan att döma dig själv. Du kan då acceptera det du känner. 

Om vi alla skulle acceptera våra känslor mer så skulle vi inte vara så destruktiva och skylla på andra i tuffa situationer. Vi har då tänkt till om vad vi känner men inte lagt ngn värdering i varför, utan att vi känner och kan börja acceptera det. 

Det innebär inte att det vi känner är alltid bra för oss eller andra, men skillnaden är att vi accepterar och då kan vi handla och ändra vårt beteende på ett godare sätt, vi stannar inte upp i destruktiva tankar och slår på oss själva eller andra. Vi får en insikt att det är okej att känna så här men vi är inte sådana som personer för det. Vi alla känner! Vi har rätt att känna oss arga, ledsna, besvikna och annat men det ska inte ta över vårt handlande, det är skillnad. Att uttrycka sig är viktigt men när vi hittar en fridfullhet så blir våra uttryck på ett mer inkännande och lugnt tillvägagångssätt som gynnar alla. 

När vi hittar ett lugn så kan det innebära att vi kan stå i ett kaos med ex oljud, problem och vara medveten om vad vi känner men acceptera det, se problemet ur ett större perspektiv och inte skena iväg i katastroftankar. Jag brukar känna och tänka så här att: ” Livet vill oss alla väl, vad kan jag göra för att se allt det goda i det här och ha fokus på lösning. Vad är det bästa som jag kan göra i denna situation? ” 

Jag har definitivt inte alla svar på hur vi ska hitta fridfullhet eller ett lugn men det jag vet är att när vi accepterar vad vi känner, och börjar agera i goda tankar så förändrar det vårt förhållningssätt till oss själva och andra. Det öppnar upp till en ny förståelse och kraft. Då sker en positiv förändring så bli medveten om dina egna tankar först. Kram på dig!

Ikväll jobbar jag på Inre Visdomar från ca kl 19.00, du är varmt välkommen att ringa mig eller ngn annan fin vägledare på linjen, vi alla finns för dig. Jag är så stolt över vårt företag och alla dessa duktiga vägledare. Det finns så mycket kärlek hos oss och i vårt team. det är så fint och betydelsefullt! Varmt välkommen!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Tisdagen:

“Idag ska du vara extra uppriktig mot dig själv och skapa tillit till det du får till dig oavsett vad andra tycker. Lyssna på ditt eget svar. Det blir bra!

Behöver du sätta igång det du skjutit på ett tag, så är det rätt tid att göra det! Tänk inte utan gör bara…Det blir en sådan härlig energi efteråt och under tiden, du lyckas! Änglarna är med dig!”

Onsdagen:

“Ta lite extra hand om din hälsa idag, du behöver omfamna dig själv och lyssna inåt, fokus på ditt eget mående och se till att skapa så bra möjligheter som möjligt idag. Du lyckas!

Idag ska du ta emot kärlek och omtanke i ditt liv, ta emot och njut, du är hörd så ta emot denna omtanke, det är du värd. Se allt det ljusa idag runt omkring dig!”

Sköt om dig och jag önskar dig allt gott!

Varm kram från mig!

#1 Anna

Anna