Hej du fina läsare!

Jag vill skriva om hur jag ser på beröm och komplimanger. Tyvärr så kan detta “missbrukas” emellanåt för en del människor, då är det egot som styr, det är icke andligt att anse att man är bättre än andra och mer speciell… Hur kan man hantera detta? Vi alla är speciella! Jag har skrivit om detta ämnet förut men gör det igen. för jag tycker detta är enormt viktigt när vi arbetar i kärlek.

Hur hanterar du beröm och komplimanger? 

Jag ska berätta lite om vad komplimanger kan betyda för mig i mitt yrkesområde som medium. Jag berättar också om hur jag ser på beröm. Det är så tacksamt och glädjerikt att få komplimanger. Det är så fint att få hjälpa människor och djur i mitt arbete och få kontakt med andra sidan men det gäller att ta komplimanger på rätt sätt. Jag och många med mig får säkert höra att man är lite speciell emellanåt. Det är så kärleksfullt utav personer att ge denna ”uppvaktning” och jag tar emot detta och blir väldig glad och tacksam. Det som däremot inte är bra är om man börjar känna sig speciell eller tro att man skulle vara bättre än andra. Då är egot i ”farten”.

Att känna sig speciell är att tro att man är bättre än andra. Det är att tro på separation! Det är rädsla och skuld. Det sunda i en komplimang är att ta emot känslan av att vi alla, ja då menar jag vi alla, att vi är lika speciella och är födda i samma ljus. Vi har kommit hit på jorden på samma sätt, för det har vi enligt mig. 

Att säga tack är positivt och jag brukar känna att jag är tacksam och tackar att jag får ”tjäna” dessa människor eller djur och får vara en ”länk” från universum, då ger man också tacksamhet till alla hjälpare i andevärlden inom mig. Källan är universum. Samarbetet är så innerligt som blir mellan mig och universum-Guider och änglar. 

Vårt ego är helt styrt av rädsla och är inte medialt. Om man som medium beskriver sig själv som bättre än någon annan eller så begåvad, då handlar det inte om att tjäna andra utan om sitt ego. Det blir en separation. Vi alla är lika unika, speciella! Tänk på att berömma varandra är något fint och hjärtligt och det är speciellt. 

Jag har upplevt att egot styr ibland hos människor och det har vi väl alla gjort, då är det en ”varningssignal” men det är också lika viktigt att se till sig själv för vi alla gör saker som vi inte alltid tänker på, förrän efteråt som kan ha med egot att göra. Reflektera lite över dessa begrepp:

”Vi lever så länge vi lär oss” 

Uttrycket brukar vara: ”Vi lär oss så länge man lever ” 

Jag tror på det första uttrycket “vi lever så länge vi lär oss” eller det får mig att reflektera och tänka till. Att be om hjälp och erkänna sin osäkerhet är också en tro på att föra samman och ha insikt. Att erkänna vid fel och inte hävda att sin egna ”sanning” utan att tänka ett ”steg” längre. Jag känner en ödmjukhet och en vördnad över mitt arbete som mycket är en livsstil. Min fysiska träning då kropp och själ hör ihop är viktig för mig.

Vi är också olika men att agera på ett annat sätt och tro på olika saker handlar inte om separation, utan om att hitta sin sanning och kärlek. Jag blir aldrig fullärd som medium eller något annat. Livet är en andlig och medial resa om vi vill. Vi lär oss av att föra samman och inte tvärtom. Att stå upp för sin kraft eller dra sig ur ibland är att säga ja till att föras ihop. 

Vi är alla speciella med vår kraft och vi har den inom oss så låt änglarna hjälpa dig att tro på oss alla och det innebär att du är viktigt i denna värld. Låt oss ge komplimanger och se det som en gåva-Att kunna ge och ta emot. Du är värdefull! Tro på din andlighet som för oss tillsammans. VI alla är födda ur samma källa och ljus!

Hur tänker du om det här med beröm och komplimanger? Kram från mig! Anna

Nu mina fina läsare så vill jag presentera en fin själ och vägledare med mångsidig kunskap så varsågod och läs! Välkommen!

Hej alla ni som läser Annas blogg!

Jag heter Carolina och jobbar som medium/vägledare och healer på Inre Visdomar. Detta vill jag dela med mig till dig som läser…

Det är fantastiskt att få kunna hjälpa och tjäna sina medmänniskor och att finnas vid er sida när ni behöver det. Både i glädje och sorg. Det är stort för mig.Jag är duktig på medial vägledning, privat sittning och jag tar in andekontakt om det kommer någon under samtalet samt att jag förmedlar budskap från andra sidan.Healing får du skickat till dig automatiskt under vårt lugna och trygga samtal och jag kan även skicka över en situation om du behöver hjälp och vill det.

En annan del som ligger mig varmt om hjärtat som jag brinner väldigt mycket för och som jag också känner mig duktig på är djurkommunikation. Jag har alltid haft ett stort hjärta för djur. Att kunna förmedla mellan djur och människa ger mig sådan värme och glädje.Är du nyfiken på vad ditt djur vill säga dig? Hör gärna av dig.

När jag arbetar så använder jag mig av guider, änglar, min intuition, nära och kära, tarot, orakelkort samt pendel.Jag jobbar alltid i ljus och kärlek och jag vill jobba i så rena kanaler som möjligt. Det gör jag genom att be mina guider, änglarna, nära och kära om beskydd innan jag kanaliserar. Jag ber om att få förmedla just ditt högsta bästa.På fritiden så är jag gärna med min familj, vänner och djuren på gården som hund, katter och kaniner eller i stallet hos hästarna det ger mig kraft och energi. Jag är också florist och det är läkande på alla sätt och vis. Blommor och växter har en stor påverkan på oss.

Det ger oss energi, ro, ljus och känsla av liv.Att få vara kreativ, arbeta i doft, färg och form och att få göra det tillsammans med min intuition och min andliga sida är fantastiskt.Jag älskar att få jobba och göra det personligt och att sätta klienten i fullt fokus.Jag älskar och brinner för mitt yrke så hör av dig till mig så tittar vi tillsammans på hur just din väg framåt ser ut.

Obs! Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv carolina som meddelande. Du kan söka mig på det sättet.

 Varma kramar Carolina 

Fina läsare, så här jobbar jag i veckan om du vill nå mig för vägledning, healing, seans eller djurkommunikation. Jag rensar också energier i hus på distans som är till stor hjälp. Imorgon 09-10.30.

Alla vägledare finns för dig och är handplockade och har gjort svåra arbetstester innan de blev godkända samt teleintervjuer så vi hjälper dig gärna med livets frågor och val. Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Tisdagen:

“Släpp osäkerheten idag för du behöver inte känna så, det blir så bra och gläd dig! Slappna av, änglarna är med dig.

Idag ska du ta emot kärleken frän änglarna och våga tro på den fullt ut! Ha tillit för du får tydliga kärleksfulla tecken där du kommer förstå och få svar. Agera efter detta!”

Onsdagen:

“Idag kommer du få skratta en del eller så ska du ta in mer glädje i ditt liv! Ha lite “självdistans” och ta livet på ett mer “lättsamt” sätt. Har du varit lite hård mot dig själv kanske? Lek dig fram!

Det är dags för att ta nästa steg nu och inte “stå still” utan sätt igång med det du brinner för! Du lyckas om du vill!”

Ta hand om dig så syns vi snart! Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg