Hej du fina läsare!

Jag får enormt mycket frågor om djur och varför djur gör vissa saker och har ett visst beteende. Hur man kan fördjupa sin kontakt med dem och mycket mer. Jag delar med mig lite om hur jag upplever det och vad jag har lärt mig. Detta är mitt sätt som djurkommunikatör och syn på djurens sätt att samspela med mig. Jag hoppas att det kan berika på ngt sätt. Läs gärna min sida i tidningen Nära om när jag kommunicerar med djur och vad jag får till mig vid djurkommunikationen. Kram!

Många djur vill förstå oss men det är vår uppgift att söka efter det och vilja lyssna och känna in….Ett djur vill bli uppskattat och älskat precis som oss, de vill ha trygghet, kärlek och förståelse. Många människor vill anpassa djuret efter sina mänskliga värderingar, att de ska förstå oss och lära sig… 

De är inte människor. Ibland så skaffar många en hund för att man upplever en ensamhet och för att få sällskap, det behöver väl inte vara helt fel men att försöka göra om hunden till en kompis som tänker och känner som oss människor är helt fel! Då glömmer man djurets energi, instinkt och det handlar då om sitt eget behov. Man kan ju givetvis tillmötesgå både djuret och människan i detta, och göra det så bra som möjligt. Änglar sänder vissa djur till oss och vi brukar då kunna känna detta, det bli en stark känsla av kärlek och övertygelse att det är rätt.

Med hunden vid sin sida…Visst är denna bilden talande? Så fin…

Tänk på att djuret är ett djur och i djurvärlden är det en tuff värld ibland för att det handlar om flocken, gemenskapen och framförallt rangordning. Alla ska veta sin plats! Gå ut och se i en hage med en flock hästar vid ex mat tillfälle…De visar tydligt vem som bestämmer och instinkten tar över. Det handlar om överlevnad! Man lär sig enormt mycket vid att läsa av djur i flock. Att vara en god ledare är att vara tydlig och visa vad man vill men framförallt lyssna tillbaka för att hitta ett samarbete. Att få dig att samarbeta med djuret. Att hitta en väg som fungerar tillsammans men med dig som flockledaren. 

Mina goingar efter en lång promenad och träning. Lite trötta, hihi!

Vi förstår inte alltid ett beteende och det visar vi ibland med rädsla…En häst som markerar med sitt kroppsspråk att den inte vill och kanske stampar med frambenet är ju inte samma som att hästen är aggressiv!! En hund som morrar för att en människa står över och trycker på den är inte likadant som om att hunden är aggressiv! En katt som efter ett tag fräser och tar klorna i dig för att du kanske har klappat katten som en hund är inte aggressivt! 

Den talar om för dig ännu tydligare att den inte vill…På vilket sätt ska den annars förmedla sig på? Den har säkert gett massa signaler innan i sin energi men vi har inte uppmärksammat det…Jag har haft en del djurkommunikationer där mycket är beroende på att vi inte förstår djuret. När man förstår och djuret förmedlar vad som är fel så kan man ofta faktiskt påstå att det är vi som har gett fel signaler från början och inte lyssnat ,men när vi tog oss tid så förstod vi…Det är vi som får ändra vårt beteende till djuret och försöka förstå dem. Vi ska göra djuret tryggt och träna den i det.  

Vad är din uppgift som flockledare? Jo, visa trygghet och vara en person som just djuret älskar att vara med! Sedan så har djur sina egenheter precis som oss människor, eller hur? Hihi! Laban-minstingen blir fortfarande frustrerad när han inte får gå fram och hälsa på allt och alla, så det tar sin lilla tid att träna honom, inget sker över en dag. Ibland går det riktigt bra och ibland lite sämre, vi har också våra dagar, eller hur? Då vi inte alltid lyssnar, men det är viktigt att vi jobbar åt samma håll och behåller glädjen och det positiva i det vi lär oss. Det är så med allt i livet, vad väljer du att se själv i livet? Det smittar också av sig på våra djur, mer än vad vi tror. Tro på ditt djur!

Bara för att jag är djurkommunikatör så är ju inte mina djur exemplariska, nejdå, de har personligheter och egenheter och ska också få bevara dem, jag vill inte förändra dem för att behaga mig. Däremot är det ngt som inte är bra så jobbar jag med det i samspel med djuret. Tålamod, tillit och glädje krävs.

Jag vill möta dem där de är och sedan utvecklas ihop och samarbeta!

Här sitter min katt på Duggan, de är väldigt goda vänner! Elsa styr över Duggan, hon lyssnar alltid på henne.
Mina fina häst Chadida, i vattnen med mig, denna häst har haft “vattenskräck” men älskar att strosa i sjön idag. Tålamod och samspel.
Här möter Elsa mig sent på kvällen och springer med mig den sista kilometer på min löparrunda i storm, regn och mörker för att sedan avsluta med kramar och kärlek när vi kom fram. Viken goding!
“Matte! Gosa med mig då!” haha! Hon är för rolig och sååå klok.

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig för söndagen och måndagen, kram och varsågod:

Söndagen:

“Meditation och sinnesfrid ger dig svar idag…Ge dig själv tid. Änglarna är med dig.

Idag får du svar genom bön, via dina tankar, drömmar Elle magkänsla tydligt, ta emot och lita på detta. Handla därefter.”

Måndagen:

“Goda nyheter eller planer är på gång idag! Gläd dig och ta emot!

Idag kan du få en ny möjlighet som du kanske inte trott på tidigare men våga “kasta loss” Änglarna är med dig.”

Ring för råd, vägledning och stöd m.m Vi finns för dig! Kram!

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg