Att spå per telefon är för mig inte så mycket annorlunda än att spå en person live.

När jag får ett telefonsamtal så brukar jag omedelbart kunna känna in energierna från den som ringer. Oftast blir det lite introduktion, det är alltid kunden som bestämmer hur mycket och hur länge hen vill prata. Men jag brukar fråga om det är något särskild man vill ha reda på. Jag vill gärna ha en eller flera frågor. Ibland får jag ingenting – utan kunden vill bara att jag känner in och lägger kort och ser vad som kommer upp.

Om/när jag har fått frågan så blandar jag korten. Blandar IN frågan i korten kan man väl säga! Beroende på vilken fråga det gäller så lägger jag upp korten i olika läggningar. Det finns en stor variation på läggningar och stjärnor som man kan göra. Jag är ganska tränad i detta, så jag bestämmer snabbt vad som passar. Ofta gör jag flera olika läggningar med flera olika kortlekar på samma fråga och jämför svaren.

Och detta slutar aldrig att fascinera mig… att man faktiskt får samma svar. Därmed känner jag mig också mer säker på att jag kan lämna detta svar till kunden. Det är inte alltid ett ja eller nej, även om vissa personer önskar det. Korten svarar mer med vilka energier som ligger här och nu och framför oss. Ibland är det så att man själv behöver förändra något för att kunna komma framåt och få in dessa energier. Det kan finnas vissa hinder på vägen som man behöver ta sig förbi. En bra läggning med korten för att få fram detta kan vara en läggning, där jag ser vilka hjälpkort som ligger och vilka hinderkort som ligger samt själva grunden för frågan. Och så naturligtvis resultatkorten/framtidskorten.

Eftersom jag har en stark intuition så får jag mycket hjälp därifrån när jag tolkar korten. Och jag har upptäckt att jag har en förmåga att kunna SE vad som finns runt en person, hur personen mår t.ex. Ibland vill man kanske veta hur ens djur mår, då brukar jag kunna se detta.

Ibland önskar en kund att vi får Andekontakt under samtalet och då ber jag om att någon från Andevärlden vill komma fram. Detta är ju rätt speciellt eftersom den som ringer är helt anonym och jag kan inte se den, bara känna in. Dvs att jag får ingenting gratis om man säger så! Det är då viktigt för mig att förklara att vem som helst kan komma med oss från Andevärlden och jag ber kunden om att säga till om de inte känner igen någonting som kommer. Ibland är man så inställd på att det är en viss person som ska komma och kan då bli besviken om det är någon helt annan. OM kunden kan känna igen min beskrivning och vet vem det är som är med oss, då försöker jag få fram ett budskap.

I mitt jobb är det för mig viktigt att alltid försöka lyfta kunden, aldrig berätta om döden t.ex. Jag brukar säga att det goda varar inte för evigt, men det gör det onda inte heller. Efter regn kommer sol om man nu kan säga så.

Eftersom jag har jobbat länge med detta både på tarot-linjer och i mitt egna företag så har jag många återkommande kunder och blir alltid tacksam när de hör av sig och berättar hur det gick för dem.

Ibland kan jag få frågor om hur man kan jobba med sin egen andlighet och då kan jag ge lite tips angående detta. Och jag kanske också SER runt personen, vad som kan ligga för hen framöver.

Något nytt som jag introducerar, det är en healing-meditation online. Tidigare har jag gjort chakrabalansering. Jag tror att många kan vara i behov av att lära sig meditera och detta kan vara en liten push i rätt riktning, eftersom man under samtalet FÅR healingen men även själv kan utföra det när man vill efteråt.

Med dessa ord önskar jag er en riktig trevlig helg och tveka inte att ringa till oss på InreVisdomar.

Med kärlek / Grete

Om Författaren

Tjänster: Tarottolkning, Andekontakt, Healing, Medial coaching, pendel Talar flytande engelska och danska SMS-Avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 28grete som meddelande. Verktyg: Mina verktyg är framförallt tarot- och orakelkort, pendel och min intuitiva och mediala förmåga. Presentation: Jag erbjuder intuitiv medial vägledning och kan känna in vilka energier och eventuella blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m. Med hjälp av tarotkorten kan jag spå i tid. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser. Jag kan vägleda dig under samtalet i en stärkande helande meditation. Tidsåtgång ca 20-30 minuter. Bra om du har hands-free telefon och kan sitta bekvämt på en stol under samtalet. Jag är 65 år, född och uppvuxen i Danmark och kom till Sverige 1981. Har två vuxna barn och 4 barnbarn. Jag laddar helst batterierna genom promenader vid havet med min hund. Är en inbiten campare och bor gärna en stor del av året i husvagn. Tycker om att lyssna på musik och tittar gärna på en bra film utan för mycket våld. Jag tror på det goda i människor och vill arbeta med ljuset. För mig är det övernaturliga naturligt, det har alltid funnits med mig. De senaste 20 åren har jag arbetat professionellt med tarotkort, healing, cirkelverksamhet och kurser. Mitt arbete har blivit som en hobby och trots att jag nu har nått pensionsåldern så älskar jag att arbeta med vägledning. Hoppas och tror att jag kan använda min livserfarenhet och kunskap till att vägleda just DIG. Du ringer till mig under full sekretess, så var inte rädd för att ställa dina frågor. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m: Tarotkurs – Iris Hall, Vivi Linde Medium och medial utvecklingskurs – Irish Hall, Vivi Linde, Pehr Trollsveden Reiki Healing I, II och III Egna studier: Livet är en pågående studie, lär mig hela tiden av livet. Jag läser gärna om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, Ufon, astronomi, vetenskap, historia, tankens kraft, numerologi. Övriga utbildningar: Handelsskola, kontor och administration, översättare, time management Tre goda egenskaper: Rak, empatisk och livserfaren

Blogginlägg