Hej du fina läsare!

Jag vill börja med att dela med mig utav min krönika som jag skrivit för tidningen Nära, den känns berörande och det var en stark upplevelse jag fick vara med om, har du också varit med om ngt liknande? Läs gärna och kommentera. Varsågod och kram!

Anna Strandlind: Jag har upplevt ljustunneln

Vad innebär det att gå över till andra sidan? Ska vi vara rädda för döden? Nej, säger Anna som själv rest i ljustunneln på väg till paradiset och sedan kommit tillbaka.Text:  Anna Strandlind Foto:  Shutterstock 

Vad vi har för syn på döden är väldigt olika. Vissa människor är rädda, medan andra känner att det är en del av livet att somna in och gå vidare. Men vad händer egentligen när vi dör?

Det finns olika teorier om detta men jag själv har fått se och uppleva den där ”ljustunneln” som många beskriver när man är på väg över till andra sidan. Så här gick det till:

När jag var runt 20 år bodde jag i en lägenhet i min hemstad Trollhättan. Jag hade jobbat och gick ut med min lilla hund av rasen Jack Russell. Min hund och jag gick och la oss på soffan och efter en kort stund sprängde det av värk i min mage, ner mot äggstockarna. Det nästan svartnade för ögonen, men jag kunde på något sätt ta mig till toaletten. När jag satt där upplevde jag att jag försvann från verkligheten, nästan som om jag svimmade men ändå inte. Jag var inte närvarande.

Då såg jag mig själv i en ljustunnel, så vacker och fridfull. Jag ville gå vidare på denna vackra väg, men snabbt efteråt drogs jag tillbaka till verkligheten. En röst sa: ”Det är inte dags än Anna”. Jag satt kvar på toaletten. Min hund satt vid min sida, gnydde och tittade på mig. Jag hade fortfarande väldigt ont och jag vet att jag tänkte: ”Vad hände?”.

Jag kunde inte fokusera mer på detta för jag var tvungen att ringa min ena syster för att få skjuts in till sjukhuset. När jag väl kom dit så undersökte de mig direkt. Det visades sig att jag hade chokladcystor bredvid äggstockarna, som brustit. Det blev titthålsoperation direkt, sedan blev jag bra efter några dagar.

Det var egentligen inte förrän efter en tid som jag reflekterade över vad som hade hänt mig. Jag hade hört talas om människor som upplevt denna ljusgång, men visste inte riktigt själv vad jag skulle tro. Jag upplevde ju ljustunneln så tydligt och visste att det var sant, det jag sett.

Därefter hände mycket inom mig när det gällde min mediala bana och vägen framåt, även om jag inte kopplade ihop det just då. Jag kände och upplevde ännu mer i min omgivning, kunde förutspå saker som skulle hända. Det hade jag i och för sig alltid gjort, men det blev så mycket starkare och det var jobbigt emellanåt för jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera vissa saker.

Jag vilade en del efter min sjukdom, då blev det bättre. Jag tränade med min hund. Jag bad också mycket till Gud och änglarna som jag alltid gjort, änglars närhet har jag upplevt sedan jag var 3 år.

Idag vet jag att det finns en ”andra sida” då vi vandrar vidare och har en annan uppgift framför oss. Jag är inte rädd för döden. Men jag älskar livet med alla dess utmaningar, lärdomar och glädjeämnen. Håller du med mig?

Varmaste kramen från mig, Anna

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Fredagen:

“Tänk till en gång extra idag så du inte gör ngt förhastat med ett beslut, du behöver inte känna stress. Lyssna på dig själv.

En fest, firande eller kalas kan upplevas idag eller så är det du själv som vill anordna ngt spontant, gör ngt kul och fira livet kanske? Det blir en fin dag!”

Lördagen:

“Skog, natur och vatten kommer ha en betydelse idag, ge dig ut och ta emot helandet, du får vägledning utav dina änglar tydligt, Be dom om hjälp innan du ger dig ut, var sedan uppmärksam på din magkänsla. Du får svar.

Sök dig till leken idag och skrattet! Kanske du tagit livet på lite väl stort allvar det sista? Änglarna är med dig!”

I samarbete med Spökpodden 24-25 OKTOBER 2020 så kommer jag att befinna mig på Örtofta slott i Skåne-Eslöv för att hålla i storseans och andlig, medial utvecklingskurs. Spökjakt Sverige är på plats och mycket mer…

Vill du se vad jag fick till mig på detta slott? Missa inte att gå in på Youtube-Spökpodden-Örtofta slott. Vilken upplevelse säger jag bara!! Drick lite te, kryp upp i soffan och ta på dig filten och se när jag jobbar som medium i detta slott och vad som hände…

Här kommer dagordningen för detta event.

Dagordning Lördag 24e oktober

12:00 incheckning Lunch (ingår ej i priset)

13:00-13:50 Storseans med Anna Strandlind

14:00-14:30 Fika

14:30-16:00 Andlig utvecklingskurs med Anna Strandlind

16:00-17:00 Mingel med Spökpodden

17:00-18:00 Fri tid

18:00-21:00 Middag

22:00-01:00 Spökjakt på slottet med Spökjakt Sverige Söndag

25e oktober08:00

Frukost 11:00 Utcheckning

Pris: Endast 2,695:-/person för allt. OBS! Begränsat antal platser

Middag, fika och frukost ingår i priset samt kurs, seans, spökjakt och övernattning

ANMÄLAN: www.ortoftaslott.se

Hoppas vi syns!

Kramar från mig!

Vill du ha råd, verktyg att gå vidare? Tänka nytt och hitta din väg? Tveka inte att ringa ngn på vår linje Inre Visdomar 0939-1940-19.90kr/min Vi finns för dig!

Mitt varmaste välkomnande!

Varm kram från mig och ta hand om dig!

Anna

10Fredrik Kopp, Ann Danell och 8 andra2 delningarGillaKommenteraDela

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg