Förra veckan fick jag lov att förmedla ett vackert budskap. Bilderna och känslorna som jag fick uppleva lämnade mig i tårar. Det är så mäktigt att det knappt går att förklara. Vilken enorm kärlek och värme som kan komma ifrån våra nära och kära på Andra Sidan. Det är inte alla gånger att de visar mig dessa bilder, men det händer ibland. 

I mitt arbete som medium har jag haft många fina upplevelser. Men ibland kan det vara svårt helt och totalt att förmedla alla känslorna från Andevärlden eftersom det är så mäktigt. Ibland kan jag få korta budskap och ibland blir det mycket mer än så.

Det enormt vackra ljuset som skiner på en, allt är vackert omkring en, man kan skymta bilder av andra människor som håller varandra i handen, allt är vackert, ljust och underbart och framför allt en helt ofattbar kärlek.

Ofta kommer budskap fram som att det är viktigt att ‘sakta ner’, ‘inte stressa’, ‘ge dig tid’ och var inte rädd för att göra förändringar i ditt liv. 

Men jag får också bilder av lidandet innan döden. Hur en person gick bort t.ex. Och den biten är inte alltid så rolig, men nog så viktig för att man ska kunna känna igen och kunna veta vem man har kontakt med.

Härmed vill jag ge er alla det budskapet att vara rädda om varandra. Var ödmjuka och tacksamma och ta ingenting för givet. Men framförallt TRO tro på att det finns ‘någonting’ på Andra Sidan och att våra nära och kära då och då kan komma med en hälsning.

Om Författaren

Tjänster: Tarottolkning, Andekontakt, Healing, Medial coaching, pendel Talar flytande engelska och danska SMS-Avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 28grete som meddelande. Verktyg: Mina verktyg är framförallt tarot- och orakelkort, pendel och min intuitiva och mediala förmåga. Presentation: Jag erbjuder intuitiv medial vägledning och kan känna in vilka energier och eventuella blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m. Med hjälp av tarotkorten kan jag spå i tid. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser. Jag kan vägleda dig under samtalet i en stärkande helande meditation. Tidsåtgång ca 20-30 minuter. Bra om du har hands-free telefon och kan sitta bekvämt på en stol under samtalet. Jag är 65 år, född och uppvuxen i Danmark och kom till Sverige 1981. Har två vuxna barn och 4 barnbarn. Jag laddar helst batterierna genom promenader vid havet med min hund. Är en inbiten campare och bor gärna en stor del av året i husvagn. Tycker om att lyssna på musik och tittar gärna på en bra film utan för mycket våld. Jag tror på det goda i människor och vill arbeta med ljuset. För mig är det övernaturliga naturligt, det har alltid funnits med mig. De senaste 20 åren har jag arbetat professionellt med tarotkort, healing, cirkelverksamhet och kurser. Mitt arbete har blivit som en hobby och trots att jag nu har nått pensionsåldern så älskar jag att arbeta med vägledning. Hoppas och tror att jag kan använda min livserfarenhet och kunskap till att vägleda just DIG. Du ringer till mig under full sekretess, så var inte rädd för att ställa dina frågor. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m: Tarotkurs – Iris Hall, Vivi Linde Medium och medial utvecklingskurs – Irish Hall, Vivi Linde, Pehr Trollsveden Reiki Healing I, II och III Egna studier: Livet är en pågående studie, lär mig hela tiden av livet. Jag läser gärna om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, Ufon, astronomi, vetenskap, historia, tankens kraft, numerologi. Övriga utbildningar: Handelsskola, kontor och administration, översättare, time management Tre goda egenskaper: Rak, empatisk och livserfaren

Blogginlägg