Hej alla fina läsare

Igår var det fullmåne i jungfrun och jag kunde absolut inte sova och jag har känt av energierna riktigt starkt dagarna runt fullmåne , hur har ni känt det?

Fullmåne 27/2-21

Denna veckan kom mitt inre barn fram för hennes största önskan för ungefär ett år sedan var att skapa rättvisa i livet över hur människor och myndigheter har behandlat oss. Eftersom de har lekt att de ska veta allt om hur mitt liv skulle bli så allt startade med att en läkare spådde att jag skulle få epilepsi och några år senare så blev det verklighet i journalen men inte i livet för jag hade ingen aning om vad det var eller hur det kändes att få krampanfall som man normalt sätt ska få om man har denna sjukdom däremot blev jag medicinerad för det. 13 år senare tog de bort medicinen och det gick hur bra som helst. Därefter fick jag stå ut med en ständig otrygghet , psykisk misshandel och ta på mig en roll som vuxen fast jag var tonåring och jag fick ta ansvar för mig själv när det handla om känslor och . Min kropp fungerade i 4 år av det här instabila livet där man inte visste vad som skulle hända dagen efter och sedan fick jag ett riktigt krampanfall därefter så fick jag medicin igen och det skulle ta ytterligare 8 år och ett felagerande och en trafikolycka innan sanningens ord kom fram för det har aldrig varit epilepsi utan det har varit stress och trauma enligt den senare journalen men också en del av min medialitet. Resan att bli fri och upprättelse över hur folk har behandlat mig har varit tuff men idag när alla inom vården sitter på svaren men vågar inte fullt ut göra det som är rätt. och jag har blivit erbjuden emdr som kompensation så inser jag att det är närmre 20 stycken traumatiska händelser som skett på 22 år. Vården kommer aldrig erkänna sina fel för det gör inte myndigheter har jag lärt mig vid detta laget . Jag har använt mig av healing och dans och naturen som medicin för att bli hel igen. Idag har jag tillsammans med mitt inre barn och ängeln Rafael läkt ut min medicin och slagit mig fri från allt negativt. Sedan har jag fått stor förståelse för att min familj inte visste bättre och att de också bör på mycket trauma av olika slag.

Lita på dig själv och ditt inre för ditt inre jag och barn vet svaren om vad som är den bästa vägen för dig och de vägleder dig till rätt människor f och ett mod inom dig så börjar livet blomstra sakta men säkert.

Nu till veckans änglabudskap för vecka 9

I veckan så kan du behöva känna medkänsla i en situation eller person och se det ur ett större perspektiv och ur olika synvinklar. Skapa ordning och prioritera din vardag för större motivation. Använd dig av naturen för att skapa balans och få nya kreativa idéer.

Ha en fin vecka, Ljus och kärlek

Hälsningar Magdalena