Hej du fina läsare!

Jag skriver ju ofta om änglar och hur vi kan få deras hjälp, nu vill jag dela med mig av denna podd där jag är med och berättar om änglar och hur vi kan få deras hjälp och mycket mer. Det är fantastika spökpodden som intervjuar mig och de är så härliga och naturliga! De delar också med sig av det här…Vad var det Oscar i spökpodden upplevde för ngt? Missa inte detta! Jag hoppas du får en givande stund! varsågod och tryck på länken så kommer avsnittet.

Klicka här för att komma direkt till avsnittet

Nu till ngt annat men vi kan få hjälp utav våra änglar när vi upplever det här….

I min kommande bok som handlar om medial och personlig utveckling så skriver jag b la om stress och hur vi kan hantera detta och skapa mer frid. Här skriver jag lite om vad stress är och hur vi kan skapa balans.

Jag själv har mycket att göra men upplever sällan stress för jag har lärt mig hantera mycket utav det. Jag väljer mina tankar och tar ansvar över mina val. Det är klart att vi alla känner stress ibland , det är mänskligt men jag menar den stressen som får oss att må dåligt, den kan vi lära oss utav och göra andra val, så gott det går, varsågod och jag önskar dig en fin fridfull helg. Gör rätt val. Kram!

Hur ser du på stress?

När vi upplever stress kan det bero på att vi stressar upp oss innan något har hänt och då skapar vi negativitet. Stress kan orsaka tankar som gör att vi stressar ännu mer. Känner du igen dig? Har du tänkt så här när du känner dig pressad? Hur ska jag hinna? Tänk om det blir fel? Jag kommer inte klara det! 

Det är många frågor som inte leder någon vart. Ett tips är att göra en sak i taget, gör det bara och släpp tankarna på nästa uppgift. Var närvarande i det du gör, då eliminerar du bort en stor del av din stress. 

Tacka änglarna för möjligheterna som du får varje dag i livet och det är du själv som väljer hur mycket och vad som ska göras. Vi är olika och vad som är mycket för dig kan vara mindre för någon annan och tvärtom. Se på allt på ett mer lättsamt sätt, då blir det roligt på vägen. Det kan vara mycket för oss alla ibland. 

Tänk på vad du kan istället för vad du inte kan. Vi är våra egna största kritiker. Ibland så dömer du dig själv och andra förstår inte alltid det du upplever som stress. Kanske ställer du för höga krav på dig själv? 

Att vara överdrivet självkritisk försämrar din syn på dig själv och chansen att lyckas försämras. Rädslan för att misslyckas kan göra dig osäker och nervös. Du kan du ge upp i förtid när du ställs inför utmaningar. Detta är också en typ av stress som vi skapar i onödan. Ditt fokus blir fel och tar mycket negativ energi från dig. Du kan glömma det goda och enkla i livet när du far iväg med stressade tankar som inte är realistiska, för det har ju inte hänt än! 

Livet händer inte bara dig utan livet svarar dig. 

Ibland upplever jag att människor föredrar negativitet och verklighetsuppfattningen kan bli skev och orealistiskt. Jag tror att många inte uppskattar det vi har utan fokus ligger på det vi inte har. Att tänka på det, att jämföra sig med andra och inte vara nöjd leder också till stress. 

Djuren är här och nu, så skönt med att bara ligga och mysa i höet. Lilla Elsa!

Du och jag kan ändra inställning precis i detta nu. Vi kan fokusera på det som är bra och det som vi har istället för på brister och svagheter hos oss själva och andra. Tacksamhet är stort och den kan öppna upp. Vi har ganska mycket i livet om vi tänker efter. 

Du kanske har svårt att ta emot beröm och komplimanger och minns det som var mindre bra än det som var bra. Tänk på allt fint som du har och hur människor och djur visar dig kärlek. 

Reflektera hur bra du har lyckats trots svårigheter och utmaningarna i livet. Ta ansvar för vilken energi du sänder ut till din omgivning för det är det du sedan får tillbaka av andra. 

Tro gott, vill väl och handla därefter. Misstag gör vi alla, det hör till och det är inget fel på dig. Att få självkännedom och bli medveten om sina svagheter är en annan sak. Det är inte att vara självkritisk. 

Ersätt din självkritik till självmedkänsla då öppnar du upp porten till kärlek! 

Einstein skrev: ”Misslyckanden är blivande framgångar”! Gör ditt liv till en utvecklande resa och du lär dig nya saker hela tiden om du vill. 

Tänk om vid svårigheter och älta inte det som är negativt utan se det som är bra. Kliv ur offerrollen om du känner att du ältar och inte gör något för att förbättra din situation. Kanske upplever du att livet är orättvist mot dig ibland? Det är inte konstigt. När jag gick igenom de värsta tiderna i mitt liv kom de tankarna, men det viktigaste är att inte stanna kvar i dem. Det krävs kärleksfull ansträngning för att förändra sitt eget beteende och när vi gör det så får vi också en mer förståelse för andra. En medkänsla skapas. Dömandet försvinner mer och mer och det i sin tur skapar mer harmoni och frid. Du är kärlek, glöm inte det. Välj det! 

Universum ser dig med älskvärda ögon. Idag är en bra dag och lev den i kärlek. Jag vill återigen påminna om det. Snällhet och godhet är störst. Det handlar om att vara snäll mot sig själv och se sig själv som en god vän. Hur behandlar du din bästa vän? Ditt älskade djur? Ser du dig själv på samma sätt? Om inte – gör det! 

Var kärleksfullt ärlig mot dig själv och gör saker i kärlek för andra. Det är det som är din uppgift här på jorden och det vill änglarna förmedla till dig. Det är inte komplicerat att älska. Vi gör det svårt ibland bara.

Vad får du för reflektion utifrån det du läst? Kommentera gärna om du vill…Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Lördagen:

“Var generös idag till dig själv och andra, det blir en “magisk” dag om du väljer rätt tankar redan från början när du har gått upp! Ge dig själv denna kärlek! En fin dag väntar.

Idag kan du få en drivkraft som tar dig framåt och närmare det du vill i livet. Fortsätt så och gläd dig idag, gör det som du tänkt på länge som gör dig glad! Änglarna är med dig!”

Söndagen:

“Idag ska du ta ansvar och säga ifrån om det känns fel, ge dig själv lite tid för reflektion innan du fattar ngt beslut. Var dig själv och hitta det som du kan njuta utav.

Idag så kan kreativiteten blomma och du känner dig som om du vill fixa, skapa ngt för att du vill själv, inte för andra utan lusten faller på, ta vara på den känslan och sätt igång, det blir en kreativ dag med allt vad det kan innebära. Änglarna är med.”

Ring om du behöver vägledning , vi finns för dig! Kramar!

Ta hand om dig! Du är guld värd!

Varm kram!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg