Hej du fina läsare!

Att älska det man gör, är bland det viktigaste för vår hälsa och andevärlden vill inget annat än att vi ska vara där i just den känslan…Jag berättar och varsågod, kram till dig!

När är andevärlden samarbetar

Jag älskar verkligen alla mina arbeten, det är min passion och jag skulle inte vilja byta ut ett enda jobb som jag har. För att förtydliga det så har jag många olika inriktningar men alla är lika andliga för mig.

Mitt arbete som medium, vägledare innebär mycket som exempelvis att hålla i seanser, husrensningar, djurkommunikation, mediala energimålningar, vägledningar, healing, föreläsningar, kurser och allt mitt skrivande som är så roligt och givande. Det andra är inom hälsa och träning, allt hör ihop för mig. 

När jag har mina olika träningspass för många människor, så är jag faktiskt delaktig till att förlänga liv hos människor, det är fint och stort för mig. Jag har aldrig tänkt på det sättet förut, min man pratade om det och det är ju sant.

Att stärka människor till att må bättre och älska sina kroppar, sin inställning till sig själva är en sådan andlig upplevelse. Det är så viktigt idag när vi lever i ett samhälle där utseende och fixering tar mer plats i många människors liv. Jag tycker inte det är fel att ta hand om sig själv och sitt utseende men det är något helt annat än att vara fixerad vid det.  

Att må bra med sig själv och göra sig fin eller bry sig om sitt utseende är något vackert tycker jag. Vi behöver båda delarna i våra liv. Det speglar varandra. Däremot är vår inställning till oss själva fel, varför vi tränar och kanske hänger upp oss på utseende hos oss själva och andra, så bör vi reflektera och fråga oss varför? 

Hälsa handlar inte om utseende utan hur vi mår. 

En sak som kom över mig nu när jag sitter här och skriver, är att min ena tonåring är så lik mig när jag själv var i 18 års åldern-Modeintresserad, lösnaglar och hår. Jag har också ett intresse utav mode och att bry sig om sitt utseende behöver inte vara icke andligt, det får dock inte styra våra liv. Min dotter har ett stort hjärta och vi alla föräldrar gör så gott vi kan, utifrån de förutsättningar som vi har.

Kan det vara så att vi dömer lite väl mycket ibland och generaliserar ungdomar och vuxna? För mig handlar andlighet om att hitta sin väg och sanning, söka sig till glädje och kärleken, ge den till andra och växa tillsammans. Vägen ser olika ut för oss alla, i olika åldrar men det viktigaste vi har är varandra, djuren och moder jord. I allt det här finns våra änglar och vår källa. När vi söker oss inåt så söker vi också universums kraft och ljus.

#1 Anna

Vi har det inom oss i vår kropp och själ. Det får nog plats med lite mode och läppstift där inne också tror jag, Allt kan vara med och det viktigaste är faktiskt att vara sin egen bästa vän och sedan ge kärlek till sig själv och andra. Ditt och mitt liv har ett syfte hör på jorden, annars hade vi inte varit här. Vad är ditt “kall” och syfte? Kram, du är värdefull och vibrerar av hög energi från det högsta goda, glöm inte det.

Nu kommer jag att presentera denna duktiga vägledare för dig-Ulrika! Läs vad hon vill berätta för dig och framförallt kan hjälpa till med! Varsågod!

Hej fina ni!! 

Jag är Ulrika, medial vägledare på Inre Visdomar, något som jag trivs väldigt bra med. 
Jag är inte medial sedan barnsben, eller jo, det kanske jag är, men inget som jag är medveten om. Men det andliga har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag är en hjälpare i själen och har alltid varit det. 

Jag har väldigt lätt att ta kontakt med andra sidan, men det är inte så lätt att ”beställa” vem som skall komma fram och visa sig, utan det kan vara den du minst anande, men som är den som har det viktigaste att förmedla till dig just där och då. Att få lämna budskap från andra sidan, är en sådan gudomlig gåva, som jag vårdar med hela mitt väsen och min förmåga utvecklas hela tiden. 

Jag skickar även healing på distans, känner av hur du mår, kan vissa gånger känna av vart du har ont, och hur du är energimässigt. Jag kan känna av dina chakran och se hur balansen är där och om något där påverkar ditt mående.  
Jag går just nu kurser för att även kunna göra själsläsningar, se vilka guider du har runt dig, vilka blockeringar du har m.m. Så spännande!! 

Mitt liv kretsar just nu kring andlighet, på olika sätt, men ändå hör allt ihop, i en enda stor kärlek i universum. 

På min lediga tid har jag bestämt mig för att bli mer hälsosam och ta hand om min kropp och knopp. Detta innebär att jag tagit tag i träning och mat, slutat med socker och försöker att få en sund livsstil. 

Annars älskar jag att åka till vattnet, att höra vågornas brus och bara se ut över denna otroliga naturkraft, det ger energi och harmoni i mig. 
Kom ihåg att du är en unik, ljuvlig varelse, och att i universums ögon är vi alla lika <3 
Tveka inte att ringa mig när jag är inloggad, jag skall göra mitt yttersta för att hjälpa dig vidare i livets frågor.  Så här jobbar jag nästa vecka, välkommen!

Varmaste hälsningar från mig Ulrika


Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Måndagen;

“Var uppriktigt mot dig själv och andra idag för då mår du bra och känner dig tillfreds. Idag följer du din sanning och det leder dig rätt. Änglarna är med dig.

Förenkla allt idag och lev ut denna måndag, Gör det inte krångligt utan enkelt, det blir så mycket roligare då och du hittar en glädje och får egen tid.”

Tisdagen:

“Prioritera rätt idag och släpp måsten, lägg fokus på din dräm som kan bli sann, underskatta inte dina dagdrömmar, de är sann vägledning.

Idag kan din kreativa förmåga komma fram och blomma! Du blir inspirerad och motiverad att sätta igång så gör det. Änglarna är med dig.”

Denna vecka jobbar jag så här så varmt välkommen att ringa mig. Kram!

Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg