Hej du fina läsare!

Idag ska jag skriva lite om påskens betydelse så varsågod, mycket av det vet du redan men jag själv tycker om traditioner och olika tron på saker och ting…

Dagarna före korsfästelsen hade Jesus tillbringat tillsammans med sina vänner. På torsdagen – som vi numera kallar för skärtorsdagen – hade de ätit en sista måltid tillsammans. De hade talat om att Jesus skulle lida och dö. Och på fredagen – numera långfredagen – dömdes Jesus till döden och avrättades genom att han brutalt spikades upp på ett kors. Och där dog han.  

Så hemsk, eller hur? Vad Jesus fick lida…

Graven var tom 

På den tredje dagen efter korsfästelsen gick några kvinnor till graven, där Jesus döda kropp hade placerats, och upptäckte att den var tom. De trodde att kroppen var bortrövad, men en ängel fanns vid graven och berättade för dem att Jesus hade uppstått. 

Den dagen kallas för påskdagen och då firas uppståndelsen.  

Dagen därpå – som vi kallar annan dag påsk – visar sig Jesus för lärjungarna och de reagerar på olika sätt – med tilltro, tvivel och glädje. 

Jesus besegrade döden 

Snart fick kvinnorna och alla hans andra vänner och efterföljare reda på att Jesus hade vunnit över döden.  

Men när Jesus vinner över döden den här första påskdagen, besegrar han också döden för alla människor. Alla får tro på en uppståndelse och en framtid tillsammans med Gud. 

Men varför då? Jo, Gud älskade människorna och vill komma närmare oss. Därför lät han sig själv födas till en av oss. Jesus var på en och samma gång sann gud och sann människa. När Gud själv lät sig dödas, dog han för alla, men uppstod också för alla.  

Därför var påsken för närmare 2000 år sedan tiden då livet och kärleken vann över döden och ondskan. Och det påminns vi om varje påsk sedan dess. 

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha full tillit, kram!

Lördagen:

“Forska vidare idag på möjligheten att göra det du funderat på! Det komme leda till resultat! Fortsätt framåt!

En fin dag med mycket kärlek så öppna upp ditt hjärta och var ärlig, det blir en dag att minnas! Änglarna är med dig!”

Söndagen:

“Håll inte masken” ute var ärlig och spel ej ngt spel..Ta till vara på ditt goda och vänliga sätt att förklara saker och ting så blir det bra! Ha tillit!

En god och glad “nyhet” överraskning eller besked väntas! Så tacka redan nu för den glada nyheten idag! Änglarna är med dig!

Jag önskar dig en underbar helg med mycket kärlek! Ta hand om dig!

Jag jobbar på Inre Visdomar imorgon lördag 09-10 och 16-17, söndag 09-10 och 18-19, varm kram och välkommen!

Glad påsk åter igen och ha en fin och harmonisk helg.

Varma kramar från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg