Hej du fina läsare!

Idag vill jag dela med mig utav min krönika och där du får information hur du kan höra änglarna och lära känna dem, så varsågod!

Anna Strandlind: Så hör du änglarna!

En ängel kan tala till dig på flera olika sätt. Högt eller tyst. Ibland bara som en väldigt positiv känsla inombords. Det går att utveckla sin förmåga, prova Annas enkla övning!Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Jag får en del förfrågningar om hur vi kan utveckla våra sinnen för att höra änglarnas röst och på så vis ta till oss vägledning. Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet och hoppas att det kan ge dig inspiration.

Om du vill utveckla ditt klarhörande kan du ”rena” dina öronchakran som sitter ovanför ögonbrynen, inuti huvudet. Tänk dig två cirklar som snurrar runt. Be änglarna skicka det vitaste, renaste ljuset för att rena dessa snurrande cirklar, vitt ljus som lyser inifrån och ut. Känn hur cirklarna expanderar och hur ljuset blir större. Sitt så en liten stund och ta emot.

Tänk på att släppa ”egot” och att ha full tillit till det du får till dig. Ju mer avslappnad du är, desto mer medvetet kan du prata med änglar. Slappna av och var positivt inställd. Sluta bekymra dig för om du är hörd eller inte. Ta bort din rädsla och bara njut. Ta vara på din gåva och våga utveckla ditt hörande.

Vissa har tysta änglar, det är inte sämre men du kan be dem tala högre och då kommer de att göra det. Var inte rädd för att fråga eller be dem. De vill inget annat än att vägleda oss i kärlek i livet.

Du kan också höra ord eller få till dig bokstäver. Du kanske ser ordet först och sedan hör det. Du hör änglarna inom dig men kanske inte på samma sätt som du hör någon prata, så var öppen och ta emot.

Jag får ofta till mig mina budskap till er läsare genom mitt klarhörande. Detta sinne har jag utvecklat genom tillit och genom att släppa rädslan. Jag får till mig ord, hör dessa tydligt inom mig, men väldigt sällan i “fysisk” form. Så släpp lite av hur du själv tror att du kommer höra och ta bara emot. Det är då vi hör som mest inom oss.

Änglar kan också höras ”fysiskt” i våra öron genom höga oförklarliga pipljud eller höga, dova ljud som hörs ”långt ifrån”. Ungefär som att ha tinnitus, men så är inte fallet.

Det kan också vara väldigt högt och tydligt. Vi kan plötsligt vakna och höra vårt eget namn eller något annat ord som talas till oss. Det finns många olika sätt som änglarna förmedlar sin omtanke och kärlek till oss och det är fantastiskt!

Det kan också vara väldigt högt och tydligt. Vi kan plötsligt vakna och höra vårt eget namn eller något annat ord som talas till oss. Det finns många olika sätt som änglarna förmedlar sin omtanke och kärlek till oss och det är fantastiskt!

Varma kramar från mig

Så här jobbar jag på Inre Visdomar nästa vecka mån-sön 29 mars-4 april, så varmt välkommen att ringa mig eller ngn annan fin vägledare för vägledning m.m Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat så ha tillit! Varsågod;

Måndagen:

“Ta emot ett beslut-besked idag med öppen famn för det blir bra! Ta ett beslut som du vill innerst inne, inte vad andra vill.

Du kan få ett samtal som berör eller så är det du som berör i ett fint samtal, en lugn och fin dag så ha tillit.”

Tisdagen:

“Ge inte upp när det gäller vad du egentligen vill, håll fokuset och sätt igång och ta ytterligare ett steg, skjut ej på ngt, det blir bra!

Djur eller ngt som har med djur att göra påverkar dig mycket idag på ett fint sätt, änglarna visar oss djur ibland och för oss närmare dem för att ge oss budskap, idag får du kärleksfulla budskap och vägledning via djur, så känn in vad du får till dig. En fin upplevelse.”

Varma kramar och ta hand om dig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg