Hej du fina läsare!

Att höra änglars röst behöver inte alls vara komplicerat eller svårt. Vi alla kan utveckla detta och vi har en inbyggd gåva. 

Vi alla är födda med en medialitet och vi har fyra olika sinnen att ta till oss information. Idag tar jag upp klarhörande och vad det innebär och hur du kan utveckla detta. Hur du kan höra och ta till dig universums röst. 

Detta är några olika sätt som du kan få till dig änglars och dina vägledares röst:

Du kanske hör något namn inom dig eller tydligt. Det kan vara ditt namn precis innan du vaknar eller somnar in. Det är en kärleksfull gest att du har dina änglar och vägledare med dig. 

Du kan höra ett högt eller gällt ljud plinga, tjuta lite i örat och vet du om att du inte har tinnitus så är det änglars sätt att berätta att de är med dig.

Du kanske har fått en låt som du ältar på inne i huvudet eller på stereon, radion…

En person du träffar på som du inte känner säger något som “träffar” rätt som leder dig till utvecklande tankar. 

Helt plötsligt så hör du någon på radion, tvn som berättar det du behöver höra eller t om får svar…

En röst inom dig eller fysisk röst varnar dig eller ger dig ett starkt budskap…

Du hör en röst, eller får ord till dig om vad saker och ting ligger någonstans som du letar efter…

Du känner på dig eller hör inom dig att en vän behöver dig innan personen har sagt något. 

Det som du ska börja med är att lita på att du är hörd om du vill ha ett svar. Du kan vara säker på att de hör dig! 

Be änglarna om hjälp. Vilken fråga vill du ställa till dem? Ställ frågan till dem på ditt sätt och lämna över den helt och hållet till änglarna..Lita helt och håller sedan på att du får ett svar. Du kanske inte får en talande röst till dig med en gång utan oftast så får man det under och inom ett dygn. Var sedan öppen på de olika sätten som jag skrev innan. Kanske du får det genom en låt eller så hör du ett namn som betyder mycket för dig m.m Svaren kan finnas i text i en bok du råkar slå upp eller i en låttext.

Be helt enkelt dina änglar om hjälp för att du vill höra dem, det händer…Pressa inte dig till att du måste höra får du låser du dig. Ha bara inställningen att du kommer att höra och ha tillit…Ditt högre jag låter som din egna röst. All lycka och ta emot dina änglars röst.

En fråga-Känner du igen ngt utav detta som jag skrivit?

Jag får ofta till mig mina budskap till er genom mitt klarhörande! Detta sinnet har jag utvecklat mer och mer genom tillit och att släppa rädslan. Jag får till mig ord och hör dessa ord tydligt inom mig, väldigt sällan i “fysisk” form, så lita på din känsla.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Måndagen:

“Gör om och gör rätt idag, det är inget konstigt att säga fel eller göra fel men rätta till det bara och var inte så hård mot dig själv, det blir så bra! Ta tag idet. Änglarna är med dig.

Idag kan det du tror på trädai kraft om du inte ger upp, hitta en annan väg om inte det första gick vägen. Det finns ngt bättre isåfall som väntar. Du kommer förstå, det blir en bra dag!”

Tisdagen:

“Idag kan du ha tillit och slappna av, du kan så mycket och idag kommer du att kunna dela med dig av dina gåvor som gör att andra kan få ta del utav din kunskap. Det är uppskattat! Lita på dig själv, du har din änglar med dig.

Var tydlig med vad du vill och vad du vill ha mer utav…”Be så ska du få” Idag kan du få tydliga tecken på detta, var öppen och ta emot i kärlek. Du är hörd.”

Ring gärna våra duktiga vägledare på Inre Visdomar tel 0939-1940, de finns för dig i livets alla frågor. Jag och Pierre är också på linjen och jobbar emellanåt men om vi är upptagna så ring gärna våra andra vägledare, de är handplockade. Varm kram!

Varm kram från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg