Hej du fina läsare!

Jag måste bara få dela med mig av en text som är så talande, innerlig och sann framförallt så är den viktig, ett helande budskap och mycket tänkvärt..

Denna text har en kvinna som heter Gabrielle Roth skrivit och den säger så mycket om hur vi kan lära oss om vad som är viktigt i livet-För mig är det enkla och sanna det som är viktigast…Varsågod:

Om du skulle gå till en medicinman i en shamanskt samhälle och klaga över att du är nedslagen, modfälld eller deprimerad, skulle de antagligen ställa en av fyra frågor:

”När slutade du att dansa? När slutade du att sjunga? När slutade du att förtrollas av berättelser? När slutade du att bli tröstad av tystnaden stilla sötma?”

Löparrunda i skogen för några dagar sedan. Moder natur och den kraften som finns i skogen är oslagbar! Hit säker jag mig ofta!

Det får mig att tänka till när jag känner mig lite nere eller trött…Att njuta är helande och kraftfullt- Att skratta är förlösande och roligt! Att uppleva och söka sig till nuet kan vara magiskt! Vi besitter alla en enorm kraft som vi inte alltid kan förstå, framförallt så tror jag att vi kan sitta fast i ett beteende som vi egentligen inte tycker om. Den enda som kan ändra på vår livssituation och vårt mående är vi själva. Vi har änglarnas stöd så släpp oron till dem och jobba sedan positivt framåt och kärleksfullt. Det ger alltid resultat, men vi får granska oss själva och agera till det som är bra och framförallt ge oss goda tankar. Kram!

Nu mina vänner så kommer dina budskap så ta dem till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Du kan vara trygg idag, det ordnar sig så andas ut. Sluta oroa dig om det är ngt som du har bekymrat dig ett tag. Du har bett änglarna om hjälp, så ha tillit.

Idag kan du få ngn belöning -beröm för ngt fint du gjort eller så vill du ge belöning eller beröm till ngn du tänkt på ett tag. Det blir väldigt uppskattat hos er båda!”

Tisdagen:

“Idag ska du uttrycka din åsikt och sanning på ett kärleksfullt sätt och du kommer bli förstådd. tala ut och ha tillit.

Det är viktigt att ta emot också och inte bara ge…Ge dig själv och ta emot kärlek och omsorg idag. Du berör! Änglarna är med dig.”

Ja, vi finns för dig! Imorgon måndag jobbar jag på linjen 13-14, onsdag 13-14 och lörd 16-17. Plus lite mer tider under veckan. Ring gärna ngn annan vägledare om jag är upptagen. Vi alla älskar vårt arbete som medium och vägledare på Inre Visdomar. Kram!

Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg