Hej alla fina läsare!

Denna vecka så dök jag ner i en bok som fick mig att tänka om och samtidigt förstå mig själv där boken var en mix av verkliga händelser och fantasi för hur det var i relationer på 1920-talet. Men det som slog mig var att exakt så har det varit i mina tidigare relationer precis som de relationerna var för över 90 år sedan som det beskrevs i boken. Just att vem som helst inte får komma in i livet och att vissa personer inte skulle få komma nära en. Men det är oftast då de gör det.

För åtta år sedan träffade jag min tvillingsjäl och vi kom från olika samhällsgrupper och olika bakgrunder där det inte var accepterat att vara med varandra. Allt som hände kring oss skulle tystas ned och jag fick inte prata om något av det som skedde. Inget skulle synas eller komma ut.  Dock var kärleken stark och den överlevde många hinder och det vi lärde varandra var att bli bättre versioner av oss själva och de där människorna som träffades för åtta år sedan de påminner en hela tiden hur långt vi båda har kommit på vägen till att bli bättre versioner av en själv där vi har fått lära oss om hur vi fungerar och hur vi når mål.

Att ta ett steg i taget för att nå det stora målet och vara disciplinerad och ha tålamod med sig själv. Att respektera och älska sig själv först för att kunna ge varandra den kärlek som vi alla förtjänar.

Ensamtid ett tag för att växa och bli den du är menad att vara är också nödvändigt om det finns blockeringar som ska raseras för att bygga om och omprogrammera nytt men därefter möts ni igen.

Budskap för vecka 28

Nu ska du tro på dig själv i det du står i och var disciplinerad och planera för det du vill åstadkomma. En ny grund att stå på är på väg och nya möjligheter öppnas upp för dig. Ta det lugnt under tiden och vila upp dig.

Under vecka 28 finns jag för dig på inre visdomar på dessa tider för medial sittning, vägledning eller healing. Varmt välkommen att ringa med just ditt samtal.

Ha en fin vecka!