Hej du fina läsare!

Jag ska berätta lite mer om symboler och tecken som andevärlden kan ge oss. Andevärlden ger oss tecken och symboler fast vi inte alltid förstår eller är medvetna om det. Olika budskap och tecken är återkommande till sin natur och de brukar dyka upp lite då och då tills vi förstår vad det betyder till oss. Vi kanske tvivlar ibland men ju mer öppna vi är inför detta och har tillit att vi alla får tecken till oss desto mer upplever vi. Tecken kan komma på olika sätt men det som förenar är ofta att det upprepas tills vi förstår.

Ett exempel kan vara att vi länge kanske har velat att byta jobb. Du känner i din magkänsla att det inte är rätt och har gjort ett tag men inte gjort ngt åt det. Det kan då t ex dyka upp bilder på ditt “drömjobb” lite överallt, i reklam, texter, ngn som pratar om det eller så drömmer du om det. Du känner att en förändring behövs och det “pockar” på att du ska förändra. Du känner i hela din kropp att det inte är rätt och du känner dig stressad i det.

Vissa tecken och symboler är väldigt tydliga men vi ser dem inte som tecken eller som andliga budskap till oss för vi tror att det är vi själva som kanske inbillar oss eller så skyller man på annat, som att lönen är bra fast jag inte trivs m.m

Det finns tydliga tecken som står för vissa saker och som har en mer global betydelse och det är vatten och regnbågen. Vatten står för känslor och en andlig energi. Dras du till vatten emellanåt? Ger det dig kraft? Behöver du samla ihop dina känslor och hitta din kraft när du dras till vatten? Ger det dig frid? Känner du lycka vid vatten? Det är inte så konstigt, det är ett tecken och symbol som du följer som du kanske inte är medveten om när du dras dit…

Regnbågen symboliserar lycka och flöde i livet…Är det därför så många blir glada och känner en tillfredställelse i att se detta underverk som känns lite magiskt? Tacka nästa gång du ser den, det är också ett tecken. Det finns ju också mer personliga tecken som vi får, finns det ngt som du älskar t ex hjärtan. Om ett hjärta betyder kärlek för dig eller ngt annat men vi tar kärlek som ett ex som du känner kärlek när du ser ett hjärta, så kan detta vara ett tecken till dig då du står inför ngt som är tufft eller när du känner att du behöver kärlek, vill föredra ngt, då ska du ta emot hjärtat och tacka gärna. Hjärtat kan dyka upp på de mest konstiga ställen. Du får kärlek som tecken.

Allt som du möter i din vardag och i dina rutiner kan faktiskt “tala” till dig. När du tror och har tillit till dina tecken samt förstår innebörden av olika föremål och händelser så får du mer flyt i livet och upplever en annan sorts tacksamhet. Nästa gång så ska du få lite övningar hur du kan stärka och utveckla din förmåga att uppfatta tecken och budskap. Kommer i nästa blogg…Hoppas vi syns då med! Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Torsdagen:

“Inget kan hålla dig tillbaka idag, så våga och tro på dig själv! Det blir bra! Änglarna är med dig.

Du har en stor inre styrka som du kan med glädje plocka fram idag. Du kommer hjälpa ngn annan eller så är det dig själv och du lyckas! Det ger dig energi.”

Fredagen:

“Du kan drömma eller få till dig budskap inatt eller så dagdrömmer du om ngt som är återupprepande. Tro på dess budskap, det är kärleksfull vägledning inför helgen. Du har änglarna med dig.

Idag ska du plocka fram barnet inom dig och lekfullheten, det är en stor kraft i det, mer än vad du kanske tror. Du fattar ett bra beslut idag när du är avslappnad och lekfull.”

Inre visdomar finns för dig och jag jobbar där tors, fre, lörd och söndag för vägledning. Varm kram och välkommen!

Sköt om dig och varm kram!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg