Hej du fina läsare!

Jag vill börja att dela med mig utav min krönika som jag anser är viktig för vår egen självutveckling och mående, samt andras… Varsågod och kram!

Anna Strandlind: Tro inte på allt du tänker!

Det är lätt hänt att låta tankarna styra oss. Älta det som är dåligt, döma sig själv och andra. Du mår mycket bättre av att låta de positiva tankarna växa. Släpp fram ditt inre ljus!Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock

Varje gång vi inleder en mening med ”jag” är det rösten som vill bli hörd på något sätt. Det är också en skapande process, du är på väg att tycka, värdera, döma något eller någon. Kanske dig själv.

Jag satt och mediterade över just detta. Att vi alla vill bli sedda och hörda på olika sätt, hur ”jaget” och vår egen inställning till vad vi tycker, påverkar hur vi uttrycker oss och känner. Om vi alla blev medvetna om detta, skulle vi nog tänka till både en och två gånger ibland innan vi öppnade munnen.

När vi börjar döma och värdera är det vår egen röst vi hör i huvudet. Det är inte det högsta jaget – det som är av det högsta goda för oss själva. När vi blir medveten om detta kan vi också börja jobba med att släppa dessa tankar, för det är trots allt ”bara” tankar. Vi ska inte tro på allt vi tänker. Det är inte lätt alla gånger, men det behöver heller inte vara så svårt.

När vi observerar framför allt vårt eget sätt att tänka, men också andras, och när vi dömer, är det ett sätt att skapa medvetenhet och insikt. Det blir lättare att släppa dessa negativa tankar, ju mer medvetna vi blir. När vi dömer är det inte bra för oss själva och våra kroppar. Vi blir spända, vår puls ökar, vi blir negativa och ser inte det högsta goda i oss själva eller andra.

Att praktisera medvetenhet om sig själv, är att se till så att livet blir bättre för oss alla.

Det är också viktigt att inte döma sig själv, som vi kan göra ibland. Bli medveten om när den rösten kommer! Lägg ingen värdering i den. Om du fortsätter att döma dig själv, ökar den rösten i ditt huvud och då får du ännu mer att döma. Det blir en ond cirkel.

Tänk på att det finns mycket positivt som din röst säger. Det ska du lägga fokus på och ta hand om, som ditt ”barn”. Den är ditt inre ljus och ditt högsta jag om du känner kärlek, vill dig själv och andra väl.

Den är inte egoistisk och dömande. Älta ej saker som inte gör dig lycklig. För det gör dig inte lyckligare. Vi alla vill nog vara lyckliga, tror jag. Ge uppmärksamhet till det som gör dig lycklig! Fokusera på det du vill ha och skapa det.

Varma lyckönskningar till dig! Anna

Känner du att du sitter fast i ngt? Vill du uppleva ditt fulla potential? Välkommen till oss på Inre Visdomar, vi ser dig och ger dig vägledning i livet med mycket kärlek och omtanke! Nu finns även faktura…Varmt välkommen!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem varmt till hjärtat och ha tillit, kram!

Onsdagen:

“Kommunicera med visdom idag och tänk efter innan…Du kommer bli hörd och sedd. Var lugn och positiv. En bra dag väntar!

Positiv inställning idag skapar magi inom ditt område eller det som du gör av intresse, fortsätt framåt och ge inte upp!”

“Släpp taget om en person som du är orolig för, för du kan inte göra mer än att finnas till hands och berätta det. Låt ingen annan dra ner din energi. Ge dig själv kärlek och ta hand om dig idag. Änglarna är med dig.

Du kan få ett positivt besked, beslut eller ngt som gör dig glad och ger glädje idag! Ta emot och gläd dig!”

Ta hand om Dig och ta vara på nuet!

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg