Hej du fina läsare!

När vi skapar en relation ihop med det “gudomliga” så öppnar sig nya dörrar för oss. Eftersom vi alla har detta ljuset inom oss så kan vi också lita på att det är av den renaste kärlek som finns i vårt inre, fast vi kanske inte anser oss själva så “gudomliga” och goda i alla lägen. Vi är människor med ett ego som skiljer oss från det högsta, men ljuset har vi alla inom oss och dess storhet. Vi är också här på jorden för att lära och utveckla oss. När vi börjar gå inåt och bemöta oss själva i kärlek så möter vi också denna “gudomliga” andliga kraft och visdom. Vi ska försöka att inte döma oss själva eller andra utan upptäcka andlig kärlek och ibland förlåtelse.

Förutom alla tecken och budskap som andevärlden ger oss så hjälper de oss att fatta goda beslut, ger oss tröst och vägledning. De sviker heller aldrig utan finns för oss i en lång stadig relation byggd på ren kärlek. Vi fattar också klokare beslut och vår visdom utvecklas. Vi går in i ett andligt äventyr som berikar oss där vi får en medvetenhet och högre kraft och där vårt tomrum fylls med tillit och kärlek. Det är så berikande att få vara med på denna resa och få utveckla sin andlighet där ingen utav oss blir fullärda utan det är en kärleksfull kraft som fyller oss med tillit och en meningsfullhet i livet.

Ibland får jag frågor om vad det är för skillnad mellan änglar, ärkeänglar, guider, högtuppstigna mästare m.m Vad kan de hjälpa oss med? Är det olika saker? Idag skriver jag om våra guider, nästa gång om uppstigna mästare…

Utifrån min erfarenhet och kunskap så kan jag berätta lite om detta, varsågod:

Guider: Andliga guider har levt på jorden i många livsperioder. De har gått igenom liknande saker som vi går igenom i livet men deras jordiska uppgifter är avslutade men de fortsätter att utvecklas i universums kraft. Deras livs lärdomar är avslutade. Det finns olika guider som hjälper oss. De har en tendens att ha olika intressen och speciella kunskapsområden. De kan ha samma intresse som du har eller ngn talang, kunskap eller passion. Vi kan ha levt med våra andliga guider i ett tidigare liv fast vi inte är medvetna om detta. När vi får tecken från våra hjälpande guider så kan det vara genom synkronicitet eller andra tecken. Du förs ihop med rätt människor, situationer, hör ett samtal på bussen som ett exempel där du får svar eller hjälp, t om en insikt. Be om hjälp och tecken från dem så får du det.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Torsdagen:

“Dina nära och kära finns alltid hos oss, be dem gärna om tecken så får du det. De är med dig och ger dig kärlek idag. Allt blir bra!

Ta tag i det du skulle göra och skjut inte på det. Värdera dig själv idag och ge dig själv lite egentid. Änglarna är med dig.”

Fredagen:

“Rannsaka ditt hjärta idag och var helt ärlig med vad du egentligen vill i en situation och handla därefter, det blir så bra!

Idag kan du få ny energi för skapandes kraft, du känner glädje och hopp, håll fokus på detta så får du det. Det blir en fin och mysig dag!”

Sköt om dig och ta vara på din kraft och kärlek!

Jag kommer jobba på Inre Visdomar idag onsdag från klockan 20 och framåt, torsd, fred, lörd, söndag på lite olika tider. Skriver på facebook samt instragram också när jag jobbar. Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Gör så här:

Skicka ett sms till 71440 skriv annas som meddelande. Du kan även söka mig.

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg