Hej du fina läsare!

Ibland så ställs vi inför mer eller mindre stora utmaningar i våra liv och då kan det vara lätt att ge upp. Att överdrivet känna våra brister och inte se allt bra som vi gör i livet. Om din plan inte gick som du ville så finns det “tusen” andra vägar att gå! Glöm inte det! Vad lärde du dig? Säkert ngt värdefullt till nästa gång.

Det är bara du som avgör om du vill ge upp eller ta en ny riktning, ingen annan. Om du har uthållighet, en positiv inställning och framförallt tar ansvar över ditt liv och handlingar så finns egentligen inga hinder du inte klarar. Det handlar om inställning och hur du ser på utmaningar. Du kan nå dit du vill med kärlek, om du hittar vägar som fortsätter framåt och inte blir handlingsförlamad eller skyller på annat eller andra. Ett bra sätt att muntra upp sig själv är att muntra upp och glädja ngn annan. Det blir dubbel glädje! Så fint! Eller hur?

Vi alla kan också känna oss små och kanske lite obetydliga ibland i vissa situationer, låt aldrig ngn få dig att tro att din röst inte räknas! Världen behöver dig, annars hade du inte kommit hit till jorden. Dela med dig av dig själv, desto mer kärlek i världen. Stå upp för det du tror på och ibland får man höja rösten och synas. Det kan också inspirera andra.

Lever du ditt liv som du vill? Tro på rättvisa och kärlek, tro på ditt eget värde och livsglädje! Det finns alltid ngn eller ngt som behöver ditt strålande ljus och kärlek. Släng bitterhet och avundsjuka om du känner så inför ngt. Det är inte du! Du är ditt innersta ljus. Strö ditt “glitter” på ditt sätt så världen kan ta del av din underbara energi och sprida vidare. Vi alla gör avtryck i världen på olika sätt. Le varje dag, flera ggr, livet är fint och det finns så mycket vackert och underbart att le åt. Glöm inte det på din resa. “Det finns bara ett liv här nu att leva, ditt eget” Låt ingen annan bestämma hur ditt liv ska se ut, du bestämmer det själv.

“Bara de som vågar misslyckas stort kan lyckas stort…”

Walt Disney skrev ett citat som jag tycker är värdefullt och talande.

“Ju mer du är dig själv, desto mindre är du ngn annan och det gör dig unik.”

“De människor som fått mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut!” Colette har skrivit dessa betydande rader…

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Tisdagen:

“Idag ska du skapa utrymme för egentid och ditt intresse, det kommer ge dig mycket energi och glädje så ta vara på denna dag.

Var modig idag och tvivla inte på din förmåga! Änglarna är med dig! Ta det steget som du känner att du längtar efter!”

Onsdagen:

“Du måste älska det du gör för att orka göra det varje dag…Idag tänker du om och prioriterar det som du anser är viktigare och som gör att du mår gott. Änglarna är med dig.

Var ärlig idag och skyll inte på ngt annat om du inte vill, din dag blir bra och glädjerik var ärlig och ta inte livet på så stort allvar. Änglarna vill att du ska ha roligt. De är med dig.”

Vi på Inre Visdomar hjälper dig med vägledning i livets alla frågor, vi finns för dig och alla som jobbar hos oss gör detta av stor kärlek och kunskap.

Största kramen från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg