Hej du fina läsare!

Jag vill b la dela med mig utav min krönika för tidningen Nära samt fortsätta förklara hur och vilka i andevärlden som hjälper oss alla…Först min krönika om framgång och vad innebär det? Varsågod och trevlig lässtund, dina änglabudskap är alltid med såklart! Dessa underbar änglar! Kram

Anna Strandlind: Hur ser du på framgång?

Anna Strandlind: Hur ser du på framgång?

Vad är rikedom för dig? Är det en påse full med pengar, eller är det inre ro och harmoni? Anna menar att det är hur vi väljer att tänka som påverkar vår syn på pengar.

Text:  Anna Strandlind Foto:  Shutterstock 

För en del personer är det arbete och pengar som bestämmer hur livet ska se ut. Det finns så många människor som längtar efter framgång och drivs av att leva framgångsrikt. Ordet framgång betyder:

”Att lyckas med något, och uppnå eller överträffa bestämda mål eller förväntningar”.

Med dess innebörd kan det vara så att framgång faktiskt kan innebära vad som helst. Vad betyder framgång för dig? Vad är framgång för dig?

För mig är framgång förknippat med att jag mår bra inom mig och trivs med det som jag gör, då känner jag mig framgångsrik. Jag får inte alls ihop det med pengar på det sättet. Att vara lycklig och välja rätt tankar, är att leva framgångsrikt. Du kanske är av en annan åsikt och som sagt, det är individuellt och så bör det vara.

Det är jag själv som formar mitt liv, det är inte pengar eller arbetet som bestämmer hur mitt liv ska se ut. Det har varit så emellanåt i mitt liv, men då har jag inte trivts. Det var ett tag sedan nu, men jag vet skillnaden. Hur är det för dig idag?

Jag vet flera som ser på pengar med stress och rädsla. Det är som en drivkraft, det blir en massa måsten och en prestige som skapar en otrygg och negativ känsla. En del påstår också att de behöver detta för att kunna prestera och skapa mer pengar.

Hur vi ser på livet och vad vi väljer för tankar påverkar vår inställning till pengar.

Jag tror att vi skulle kunna få in de pengar vi behöver med en lättare och bättre känsla, om vi inte jämt kände stress och oro.

Jag tror varken pengar eller arbete är problemet, även om vi ibland skyller på. Utan det är våra tankar. Våra tankar är det enda vi kan förändra. Vi kan inte klaga oss till mer pengar, bättre arbete, mer framgång. Däremot kan vi förändra vår syn, och det leder till ett annat resultat och ett annat liv.

Jag tror att vår uppväxt och miljö påverkar mycket hur vi ser på framgång, pengar och arbete. Om vi låter detta styra våra liv så kommer vi aldrig hitta vårt inre ljus, vår glöd.

Jag är helt övertygad om att universum inget annat vill än att vi ska må bra och känna oss rika på alla sätt. Att vi också ska ha pengar och ett bra arbete, samt fina relationer. Ge oss själva kärlek och ge kärlek till andra. Jag tror dock att vi ska se allt det fina vi har först, för då kan vi uppskatta det vi får. Det skapar ett gott flöde i våra liv. Det är en framgångsrik känsla för mig.

Vill du förändra något? Förändra dina tankar! Det är då du verkligen kan förändra.

Vad är uppstigna mästare och vad kan de hjälpa oss med?

Uppstigna mästare är upplysta andliga människor som har gjort en stor uppgift för människor här på jorden och lever i det högsta, gudomliga frekvenserna-energierna av mycket visdom och kärlek! De finns i andevärlden. Deras uppgift är att fortsätta hjälpa och tjäna oss människor eftersom de har sådan visdom och kärlek, samt helande. De hjälper både oss människor på jorden och och i den andliga världen. jag kan nämna några högt uppstigna mästare-Jesus, Buddha. även jungfru Maria m.m De är ju kända i hela världen. Det finns också många högt uppstigna mästare som inte är lika kända, men har samma kraft och helande. De läker och hjälper oss människor och deras kärlek och visdom är stor.

De kommer ofta med kraftfullhet och det går inte gå miste om deras tecken till oss. När vi får tecken från dem så är känslan att det är ett måste till förändring eller nästan som en befallning. De får oss att vakna upp, att förändra men också se och tjäna andra, inget är av ego…När vi går igenom kriser så är de ofta med oss. Då får vi tecken. När vi får en känsla av stark varm kärlek och ett helande efter en kris eller under tiden så är de med oss. De hjälper oss kollektivt samt enskilt. Visst är det fint?

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Lördagen:

“Du har flera anhöriga från andra sidan med dig denna helgen, de kommer göra sig extra påminda eftersom det är “deras” helg…Ta emot och tro på dina tecken du får! De är sanna! Tacka och ta emot, de är tydliga…

Du kan uppleva en stark kärlek idag eller så kommer du få kontakt med denna starka kärlek, var tacksam och ta emot, du är uppskattad!”

Söndagen:

“Du får tecken på att du ska förändra ngt i ditt liv idag…Det är positivt så våga lita på dessa tecken! Det blir bra!

Du behöver inte oroa dig inför det du står inför, det blir bra så släpp nu och slappna av. Du har änglarna med dig.”

Jag kommer jobba på lite olika tider i helgen på Inre Visdomar. Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv annas som meddelande. Vi finns alla för dig! Kanske du vill få kontakt med ngn från andra sidan? Läs gärna om våra vägledare där får du all info om deras genuina utbildningar, kunskaper och gåvor. Kram och vårt varmaste välkomnande!

Tel 0939-1940

Ha en fridfull helg med mycket kärlek!

Kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg