Hej du fina läsare!

Det känns lite som våren har kommit fast det är lite kallt fortfarande här jag bor. Jag hör vårfåglar tidigt utanför mitt fönster varje morgon och det är ngt speciellt med ljuset och luften. När våren “börjar komma” så sker det något magiskt över människor, folk börjar le och öppnar upp för samtal på ett helt annat sätt.

Det känns som om våren kommer för att väcka oss till liv och starta upp en dialog. Det händer något inom oss som jag inte alltid tror att vi är medvetna om.  Jag kan märka på att djuren reagerar också positivt på detta. Det känns som en nystart. För många är nyår en ”nystart” men för mig känns det som att våren är en början på något nytt, så levande, kreativt och kraftfullt. 

Vi kan dra nytta utav det här genom att verkligen ta vara på energin som vi skapar. Varför inte starta upp det som du drömt om, eller som skjutit på ett tag? Det är väl ett ypperligt tillfälle att ta vara på ljuset, färgerna och naturen som ger ett sådant utbud utav glädje och harmoni. Att bara våga ge sig hän! Jag tror att vi människor borde ge oss hän lite oftare än vad vi gör ibland. Vi glömmer glädjen i livet och skapar en del måsten, för att vi ska prestera. Ju mer vi ”presterar” desto bättre… Tänk vad fel väg vi är på, om vi tror att livet handlar bara om att prestation.

Jag tror att livet handlar om att bejaka sina sinnen och upptäcka oss själva genom naturen, djur och människor. Att vi ska upptäcka samvaron ihop med universum och att vi hör ihop. Att våra resa här på jorden är en liten del av alla vägar vi har och kommer gå igenom. Däremot så är vi här på jorden för att lära oss, utvecklas och leva i glädje. Bara det är ju fascinerande, eller hur? 

Jag vet när jag var ett litet barn, så satt jag utanför vid grusgången vid vårt hus och kastade lite småsten, när jag inte hade något att göra. Dessa stunder så for mina tankar iväg om hur jag skulle lyckas bygga mitt dockhus, vilket djur jag kunde rädda, vem jag skulle leka med idag.

Vi glömmer leken och den enkla  ibland när vi är vuxna. Mina djur gör att jag blir ständigt påmind om lek och glädje varje dag, speciellt nuet. Djuren behöver oss, men vi behöver framförallt djuren. Tänk om det är så att de är sända för att hjälpa oss att leva i nuet, enkelheten och i kärleken? Jag tror absolut på det, framförallt när jag ser mina djur i ögonen varje dag. Glädje, våra årstider och kärlek, visst kan det vara meningen med livet? Livet kan vara ganska enkelt, eller hur?

Här kommer mina arbetstider på Inre Visdomar, imorgon måndag jobbar jag 20-21.30 Du är så varmt välkommen att ringa till oss om du behöver vägledning i livet, vill ha andlig och medial utveckling/svar. Kontakt med andra sidan-Våra nära och kära är alltid med oss, samt att jag hjälper dig med djurkommunikation och husrensning på distans. Kika gärna på vår hemsida och lyssna på vägledarnas presentationer. Kram!

Här kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Måndag:

“Du står inför ngt “kreativt” projekt och det ger dig kraft så sätt igång! Det hjälper dig!

Fortsätt framåt idag, det gamla är förbi och glöm inte nuet! Du lever nu! Änglarna är med dig så ta vara på din måndag!”

Tisdagen:

“Idag ska du lita på din inre vägledning och tro på din väg, du behöver inte vara orolig!

Var öppen idag och våga uttrycka dig och slappna av! Njut och glöm inte “lekens” kraft och healing. Änglarna är med dig och ger dig glädje. Ta emot!”

Ta hand om dig och varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg